istanbuldayım ama hala benimkide gelmedi
Benim de hAlA gelmedi baya uzun bir zaman önce oynamıştım OOO haftalar oldu .........
Ama oyuncak falan yok ortada ..
İnş bize de gelir :DDD
Denizlideyim ve bana gelmedi hala . Denizlide olup hediyesi gelen oldumu acaba ?
evet benim geldii 3 gün oldu
Denizlideyim ve bana gelmedi hala . Denizlide olup hediyesi gelen oldumu acaba ?
evet benim geldii 3 gün oldu
zip dağıtımı bir arıyayım o halde benimki de kesin gelmiştir
çok kişi aramış herhalde müşteri hizmetlerini.... müştei temsilcisi çok sert konuşuyor ..
ismimi söyledim 5dk bekledttti sonra yok dedi.... yaşadığım şehirde zip yok acaba ondanmı
yahu acaba herkese yolluyorlarmı katılan bana daha gelmedi

benimo kampanyasında adım listede olduğu halde onlarda yollamadılar

eti kafamı bozmaya başladı forumca etinin ofisine baskınmı düzenleyelim napalım
Zip dağıtım çok enterasan bir şirket. Cumartesi akşam 9 da eleman geldi dağıtıma o saatte çalışmıyorlar herhalde evi yakın olanlara mı veriyorlar anlamadım

Geçen de fiat takvimi için gelmiş eleman apartman girişine bırakmış üstüne not yazmış sürekli ödemeli çağrı yapıyor en sonunda aradım elinize geçti mi dedi.
Bir kaç arkadaş dağıtım firması kursak daha ciddi olur.
Zip bilindik kargo şirketleri gibi değil..Sana pazar günü bile getirse yeridir..Horoz Lojistikten Aras Kargonun kuryelik tüm işlerini Zip gerçekleştiriyor..Geçen gün Zip dağıtım bölge sorumlusu arkadaşım geldi o kadar çok numune geliyormuş ki görmelisin diyordu..Son zamanlar Nestle Numunesi çok dağıtıyormuş..(:
Zip dağıtım çok enterasan bir şirket. Cumartesi akşam 9 da eleman geldi dağıtıma o saatte çalışmıyorlar herhalde evi yakın olanlara mı veriyorlar anlamadım 
Geçen de fiat takvimi için gelmiş eleman apartman girişine bırakmış üstüne not yazmış sürekli ödemeli çağrı yapıyor en sonunda aradım elinize geçti mi dedi.
Bir kaç arkadaş dağıtım firması kursak daha ciddi olur.