50tl üstü bakalım çıkarmı
Hata olmazsa çıkabilir.bedne 200 liralık felan almayı düşünüyorum.Çıkar diye hayal kurcaz sonrasında..
50 tl üzeri derken 50 liralık dama çikolatamı alıp çekilişie katılıyoruz. yoksa siz 50 liralıkmı aldınız şansınızı yükseltmek için
@eyefive 50 tl lik alışveriş yaptım @diazem zaten 200 le girerse yandık şans tanımıyorum o zaman kendime.Birde migrosda numarasını turkcelle taşıma olayında 50 tl veriyor ve 2 ocağa kadar uzatılmış bunuda yapınca bunlarda nestle damağa gider
Puan kullanımları çekilişe dahil değildir aman aklınızda olsun..
Katılım sayısı kaç olur ?
2lira dendiyse 15 binlerde olur en az..
2lira dendiyse 15 binlerde olur en az..
Çok alıp kasmaya gerek yok o zaman
bu gün gittim migrosa orada gördüm kampanyayı 2 li kare damak 6.25; tekli kare damak 3.45 ; küçük damaklar 1.85 seç beğen al

epey ilgi vardı damaklara .. özellikle 2 liler tükenmek üzereydi reyonlarda.. katılım bence epey fazla olacak..
@eyefive 50 tl lik alışveriş yaptım @diazem zaten 200 le girerse yandık şans tanımıyorum o zaman kendime.Birde migrosda numarasını turkcelle taşıma olayında 50 tl veriyor ve 2 ocağa kadar uzatılmış bunuda yapınca bunlarda nestle damağa gider
kısmetinde varsa 1 katılımada çıkar.kısmetinde yoksa 1000 katılımada çıkmaz

eğer çok katılımla çıkacak olsaydı milli pyangoda binlerce bilet alan seri numaralarla zenginler var.onlara çıkardı sürekli piyango

1 katılım yaparım her zaman şaşmaz.çünkü kısmetimde varsa o 1 taneyede çıkacağına inanırım