marketlerde damak çikolatalar 2,99 ama migros da 3,45 bayağı ucuz

))))
Bugun gittim katildim 220liralik felan.Ama olay suki bu kampanyaya katilim ucuk olucak.Neden derseniz 50 liralik alisverise 9 liralik damak 1 tl ye.100 liralik damak alan herkese 2 tane tutusturuyorlar.Siz dusunun gerisini..
marketlerde damak çikolatalar 2,99 ama migros da 3,45 bayağı ucuz
))))
bunada dua etmek lazım. koç zamanında migros ta böyle kampnayalar yoktu fazla ve daha pahalıydı herşey.neyseki yeni sahipleri 1 çok şeyde kampanya yapıyor,indirim yapıyor.
bence ucuk az bile 50 liralık alışverişe damak 1 lira herkes alışveriş yapıyor ve böylece damak alıyor damak kalmamışt raflarda hayırlısı en iyisi abrtmamamk lazım.bir katılım yeter
ben de katıldım da bos hayal benımkı...kuzenlere fılan toptan 20 tllık aldım bugun sabah...hatta kasıyer kız kendıne kalsa espırı yaptı neyse...olsun
ben de 15 liralık aldım. 3*80 gr lık ürünü 7,50 TL ye indirmişlerdi. yeter bu kadar

katıldık mı ondan bile emin olamıyoruz sonuçta :/
Dr.Oetker in şifreli kartlarından olan ürünlere baktım ama yoktu daha.
Head&Shoulders iğrenç bi şampuan, yoksa ona da katılasım vardı :/ hala kararsızım.
masaj aleti anneme çok iyi olur, 10 liralık Dove konusunda da muallaktayım o yüzden

Chicken fingers larımın 2 tanesini, 2 fish fingers, 2 diş macunu aldım, kasiyer yine pörtletti gözlerini

çikolatalrı verdiğimde, bunlar da mı bedava yoksa dedi, açtı böyle kocaman

yok dedim çekilişe katılıcam, parasıyla

Migros'u seviyorum
yaa ben bugun damak aldımmm ama kartımda money varmıs onlar dustu cekilişe katılamadım mı demek oluyo
yaa ben bugun damak aldımmm ama kartımda money varmıs onlar dustu cekilişe katılamadım mı demek oluyo
senden onay almadan mı düştü moneyleri ? neyse çikolatanın tadına bakarsın artık ama kampanyaya katılamamış oldun
senden onay almadan mı düştü moneyleri ? neyse çikolatanın tadına bakarsın artık ama kampanyaya katılamamış oldun
yok ya ben daha önce bişeyleri alamamıstım onun ucretini yüklemsler kartıma onlardan düştüüü :/