Gönderen Konu: Âlâ Dergi ilk 2.000 Kişi  (Okunma sayısı 1058 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı !sumak!

• Usta Kampanyacı
  • Şans Lazım Şans:)
Âlâ Dergi ilk 2.000 Kişi
« : 08 Aralık 2011, 13:17:32 »
Âlâ Dergi ekibi olarak 100bin takipçiye ve 10bin aboneye ulaşmanın heyecanını, mutluluğunu tüm Âlâ Takipçileri ile paylaşıyoruz.

Siz de hemen sayfayı veya bu paylaşımı profilinizde paylaşın ve paylaştıktan hemen sonra Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine girerek formu doldurun. Ücretsiz tanıtım kiti adresinize gönderilsin! Kampanya detaylarını okumayı ve abonelik paketleri arasından ücretsiz tanışma kitini seçmeyi unutmayınız!

Ücretsiz tanışma kiti kampanyası ilk 2bin başvuru ile sınırlıdır. Kargo ücreti (2 TL) alıcıya aittir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Ücretsiz Tanıtım Kiti Kampanyası

Âlâ Dergi Resmi Facebook Sayfasının 100bin üyeye ulaşmasını ve 10bin aboneye ulaşmanın mutluluğunu tüm kardeşlerimizle birlikte kutluyoruz. Kampanya kapsamında henüz Âlâ Dergi okuma fırsatı bulamamış tüm kardeşlerimizin Âlâ Dergi ile tanışmasını sağlıyoruz. Lütfen kampanya şartlarını okuyunuz.

1. Tanıtım Kiti kampanyasına yurtdışından katılmak mümkün değildir. Yalnızca Türkiye için geçerlidir.
   2. Tanıtım Kiti olarak gönderilen kargonun içerisinde Âlâ Dergi’nin arşiv amaçlı tutulan stoklarından herhangi bir veya iki sayı yer alacaktır. Katılımcı hangi sayıyı istediğini belirleyemez, özel talep edemez.
   3. Tanıtım kitinde yer alan dergi ya da dergiler için hiç bir ücret talep edilmez. Alıcı yalnızca 2 TL olan kargo ücretini öder.
   4. Gönderilen paketin alıcı tarafından teslim alınmaması durumunda kargo tekrar gönderilmez. Kampanya yalnızca bir kez uygulanacaktır. Tekrarı olmayacaktır.
   5. Tüm gönderiler tek seferde kampanya bitiş tarihi olan 2 Ocak günü yapılacaktır. yapılacaktır.
   6. Katılımcının ücretsiz tanıtım kitinin gönderilmesi için kendi facebook Profilinde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkini paylaşmış olması gereklidir.
   7. Lütfen aşağıdaki formu ve adres bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz. Abonelik süresi kısmında ise “Ücretsiz Tanıtım Kiti “seçeneğini seçmeyi unutmayınız. Farklı bir seçim yapmanız durumunda sistem yaptığınız seçimi esas alacaktır.
   8. Kampanya 2 Ocak tarihinde biter ve tüm kargolar tek seferde gönderilir. Gönderim tekrar edilmeyecektir.
   9. Kampanya yalnızca ilk 2000 başvuru ile sınırlıdır.
  10. Kampanyaya katılarak ücretsiz tanıtım kitini alanlar daha sonra abonelik yaptırmak isterlerse aynı formu bu kez abonelik için doldurarak abonelik siparişi verebilirler.
  11. Formu hemen eksiksiz olarak doldurun ve facebook profilinizde Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin linkini paylaşın 2 Ocak’ta ücretsiz tanıtım kitiniz adresinize kargolansın.
  12. İletişim bilgileri veya adresi eksik taleplere tanıtım kiti gönderimi yapılmayacaktır. Kargo ücreti (2 TL) alıcıya aittir. Kampanya bitişinde yapılacak olan gönderilerin teslim edilmemesinden Âlâ Dergi sorumlu değildir.
  13. Tanışma Kitini alan kişi ayrıca abonelik yaptırmak zorunda değildir. Abonelik yaptırmak için bu formu abonelik süresini belirterek tekrar doldurmak zorundadır.
  14. Ücretsiz Tanışma Paketi’nin Kargo ücreti (2 TL) PTT Kargo görevlisi tarafından kapıda tahsil edilir.

Abonelik ya da tanışma kiti için bu formu doldurunuz. Formu doldurarak gönder butonuna tıkladığınızda burada onay mesajı görünecektir:
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2011, 13:20:28 Gönderen: !sumak! »

Çevrimdışı efetubi

• Usta Kampanyacı
  • aslında en iyisi boşwermektir herşeyi
Ynt: Âlâ Dergi ilk 2.000 Kişi
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2011, 13:33:20 »
kit dedigi dergi değil  ??? mi
│█║║█║║█║│█║│█║
²¹°¹³²efetubi¹³ °¹²
yapında bozukluk warsa benden mimari bekleme !!!

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
Ynt: Âlâ Dergi ilk 2.000 Kişi
« Yanıtla #2 : 08 Aralık 2011, 14:14:54 »
aman yaa saçma bişey
:) Şans