facebook/trendyol
Softone’dan sürpriz bir hediye kazanmak için YARIŞMAMIZA katılın! Softone butiğimizde ‘Elbise’ , ‘Hırka’ ve ‘Kazak’ kategorileri altında sırasıyla kaçar ürün bulunduğunu sm@trendyol.com’a mail atan ilk kişi görseldeki ‘Kırmızı Serafina Elbise 25340’ kazanıyor! İyi şanslar…
Arkadaşlar konu açma göreği duymadım burdan yazıyorum hesaplarınızı kontrol edin bana 2 adet 20 tl çek gelmiş yeni ikisinide aynı anda kullandım 45 tl lik pantolonu + kargo 10 tl ye aldım
Birisinin son kullanma tarihi yarın bitiyordu diğeri 23 ünde bitiyordu ve genellikle alışveriş yapılmayan hesaplara göndermişler hemen bakın
Arkadaşlar konu açma göreği duymadım burdan yazıyorum hesaplarınızı kontrol edin bana 2 adet 20 tl çek gelmiş yeni ikisinide aynı anda kullandım 45 tl lik pantolonu + kargo 10 tl ye aldım
Birisinin son kullanma tarihi yarın bitiyordu diğeri 23 ünde bitiyordu ve genellikle alışveriş yapılmayan hesaplara göndermişler hemen bakın 
yok bende ya
Bilmiyorum valla şans

Bende 1 tane vardı bir gireyim dedi şuraya bir tane daha gelmiş bende anlamadım napıyorlarsa

Hemen sömürdüm

Asıl alışveriş yaptığım hesap değilde kullanmadığın hesabıma gelmiş benim
bende de annemde de bısey yok...babamda 10 tl var o nasıl geldı bılmem...kullanmıcam
3-4 hs a baktım yok diğerlerine üşendim
bende 20+20tl vardı.Dün kullandım