şikayetvar.coma yazın birde çileğin genel müdürlüğüne yazın
bizim burda tek çilek mağazası var iki yıl önce oğlum arabalı yatak istedi bakmak için gittiğimde diğer oğlumuda yorulmayın diye pusette götürmüştüm
pusetle giremezsiniz ya çocuğu kucağınıza alın yada şurda kenarda arasıyla otursun içerde bu şekilde gezemezsiniz dedi
nasıl yani
çocuğumu burada bırakabileceğimi nasıl düşündünüz dedim kusura bakmayın ama mobilyalarınız kıymetli galiba ama benim çocuklarım çok daha kıymetli asıl ben çocuklarımı senin mobilyalarından saklamalıyım dedim
ve çıktım hemen genel müdürlüğe bir mesaj yazdım anlattım
1 hafta sürmeden uzun bir özür maili kayseriye gittiğimde ordaki çileğe gittim ücretsiz nakliye ile yollarız dediler
niğdedeki kıronun tam tersi acayip kibarlar hatta çilek kupa anahtarlık v.s. bile verdiler hiç zaman kaybetmeyin çileğin genel müd. yazınki başkasına yapamasınlar geçmiş olsun
bu arada hangisini aldınız bilmiyorum ama ben biturbo aldım gece hafif hafif gıcırdaması var
kayseridekiler gelirken getirin firmaya yollayalım dediler ama gidecek beklenecek v.s. derken o süreyi gözümüz yemedi siz monte yapıldıktan sonra kontrol edin gece dönerken çocuk gıcırdama yapmasın
şimdiden iyi günlerde kullansın yavrunuz