Gönderen Konu: çilek mobilya gecen ay aldığım ürünleri teslim etmiyor  (Okunma sayısı 1332 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
oğlum cok istiyor diye  8 ay sonra tayinci olmamıza rağmen araba yatak ve dolap aldık .ekim 13de aldığımız ürünlerden sadece yataksız  araba geldi.durmadan aramaız sonucundada içinin yatağı geldi .ayatak naylonu yırtılmış yırtılan yerlerde simsiyahtı sanki 2 el aldık hemen kapıdan iyade ettik  ve hala ne yatak nede dolap var ortada kac defa müşteri hizmetlerini aradık mail attık yokk .yan blok ta biride almış onunkide 3 aya yakın olmuş hala gelmemiş .napacağımı bilmiyorum hevesle aldık  şimdi sinir oluyoruz duruma
ne yapmam gerkiyor ???

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Ynt: çilek mobilya gecen ay aldığım ürünleri teslim etmiyor
« Yanıtla #1 : 30 Kasım 2011, 00:29:43 »
şikayet var'a yazın.geçmiş olsun bu arada umarım çabuk hallolur  :-[
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 30 Kasım 2011, 00:56:15 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
şikayet var'a yazın.geçmiş olsun bu arada umarım çabuk hallolur  :-[
teşekkürler
şikayet va'rı  şimdi okudum bircok kişi yazmış aynı sorunu >:(

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
« Yanıtla #3 : 30 Kasım 2011, 02:09:04 »
şikayetvar.coma yazın birde çileğin genel müdürlüğüne yazın
bizim burda tek çilek mağazası var iki yıl önce oğlum arabalı yatak istedi bakmak için gittiğimde diğer oğlumuda yorulmayın diye pusette götürmüştüm
pusetle giremezsiniz ya çocuğu kucağınıza alın yada şurda kenarda arasıyla otursun içerde bu şekilde gezemezsiniz dedi
nasıl yani
çocuğumu burada bırakabileceğimi nasıl düşündünüz dedim kusura bakmayın ama mobilyalarınız kıymetli galiba ama benim çocuklarım çok daha kıymetli asıl ben çocuklarımı senin mobilyalarından saklamalıyım dedim
 ve çıktım hemen genel müdürlüğe bir mesaj yazdım anlattım
1 hafta sürmeden uzun bir özür maili kayseriye gittiğimde ordaki çileğe gittim ücretsiz nakliye ile yollarız dediler
niğdedeki kıronun tam tersi acayip kibarlar hatta çilek kupa anahtarlık v.s. bile verdiler hiç zaman kaybetmeyin çileğin genel müd. yazınki başkasına yapamasınlar geçmiş olsun
bu arada hangisini aldınız bilmiyorum ama ben biturbo aldım gece hafif hafif gıcırdaması var
kayseridekiler gelirken  getirin firmaya yollayalım dediler ama gidecek beklenecek v.s. derken o süreyi gözümüz yemedi siz monte yapıldıktan sonra kontrol edin gece dönerken çocuk gıcırdama yapmasın
şimdiden iyi günlerde kullansın yavrunuz
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 05 Aralık 2011, 16:32:37 »
lerzankara  teşekkürler canım
mobilyamız geldi .cilekmi artık yanından gecmem kac defa genel müdürlüğü aradık mail attık ilgilenmediler .geldide kurtulduk oğlum cok mutlu bizimle yatıyordu uyuyunca yerine koyuyordum şimdi odasına gidip kendi uyuyor buda bütün sıkıntılara değer .