Gönderen Konu: Fıstığımız Bol Olsun Her Hafta İlk 10 kişiye 1 Aylık Damak Çikolata  (Okunma sayısı 4800 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
eski listede ilk 10 da olan hatun o 1. eli alışkın oynamıştır...
 sulama sistemini alana kadar 3 ağaç dik aldıktan sonra rahatlarsın 28 oyun oynayınca listeye girersin ilk 10 na :)
yuh ya bugunmu yapılmış yani o puanlar yaw 50 50 veriyor nasıl oyle oluyo

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
800 puandan  60-70 kez oynamış :) kaçta başladı oyun olası bişey eğer hilesi yoksa ama ötekindede 1. bu bayandı dediğim gibi eli alışkın birde çikolata vermediler ya geziye gitti :) bende 28 kez oysam mı mı oynamasam mı modundayım:)
...

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
800 puandan  60-70 kez oynamış :) kaçta başladı oyun olası bişey eğer hilesi yoksa ama ötekindede 1. bu bayandı dediğim gibi eli alışkın birde çikolata vermediler ya geziye gitti :) bende 28 kez oysam mı mı oynamasam mı modundayım:)
yuh ya millet harbi açç arkadaş işi gücü yok sabah akşam bunumu oynuyolar

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
geçen seferden biliyoruz nasıl oynandığını kimse oturup zaman ayırdım demesin şuraya bayılırım valla  ;D
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
bayılacaksın şeyma :) yeminle ben ve 2 kardeşim ilk 100 deydik tamamen bilek hakkıyla hileye kafam basmaz vicdanımda el vermez :) çok uçukta değildi puanlar hergün düzenli oynayınca:)
...

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
yapanlardan ve kazananların çoğundan iyi biliyorum nasıl kazandıklarını.lafım genele değil bir anda uçup gidenlere  ;)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı gulsevdam

• Usta Kampanyacı
varsa hilesi ilk 10 na boşuna uğraşmayalım ya da ilk haftayı beklemekte fayda var duruma göre zorlarız :)
...

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
varsa hilesi ilk 10 na boşuna uğraşmayalım ya da ilk haftayı beklemekte fayda var duruma göre zorlarız :)
Bu konuda fazla konuşursak olay çıkar :)
Yalnız kimse 24 saat başında oturup oyun oynamıyor
onların yerine bu işi yapan programlar var.
O yüzden de uğraşmamak lazım hakkıyla oynayıp kazanmanın imkansız olduğu bir uygulama.

Çevrimdışı çikolatam

• Acemi Kampanyacı
  • **
bende çikolata var diye sevinmiştim.nicktende anlaşıldığı gibi çikolatacıyım ama hile varsa uğraşmaya değmez. :(

Çevrimdışı deserteagle

• Yeni Kampanyacı
  • *
bunun başından beklicez mi oyunu açıp yoksa kapattıktan sonra belli zaman sonra tekrar açsak büyüyomu ağaçlar