0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
artık ders olsun bize bu.katılmayalım beğenli yarışmalara. elalem kurmuş sistemini bize köfte yok böyle yarışmalardan
2 kardeş birde kendimden 3 rt benden...
bu kadar mıyız diye çok kızıyorum bazen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinartık ders olsun bize bu.katılmayalım beğenli yarışmalara. elalem kurmuş sistemini bize köfte yok böyle yarışmalardan ben öyle düşünmüyorum aksine bunlara pabuç bırakılmaması lazım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kadar mıyız diye çok kızıyorum bazen walla destek olanlar sağolsun çok güzel destekler gördüm bugün ama bazılarıyla hiç uğraşmamak gerekiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kadar mıyız diye çok kızıyorum bazen bu konuyla ilgili çok sey söylerim ama forum karışır her kampanyada mesaj atıp destek istediğim 50 kişi sayarım sana 1 kez bile oy vermemiş ama sürekli forumda yazan ve benden utanmadan oy isteyen
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbu kadar mıyız diye çok kızıyorum bazen walla destek olanlar sağolsun çok güzel destekler gördüm bugün ama bazılarıyla hiç uğraşmamak gerekiyor vazgeçme. ve fake olanlar buradansa öğrenmek istiyorum. bende anlamak istiyorum kimlere yardım etmememiz gerektiğini ki zaten ihtiyaçları da yok
bende Rt leri yaptım