Benim 4000 arkadaşlı fake hesabımda da aynı sorun olmuştu ümidi kesmiştimki bi girdim düzelmiş

1-2 gün beklemeyi deneyin
aynn benmde öyle oldu kampanya hesabımı zarzor açtımm 
nasıl açtın 
şansıma bildiği kişiler denk geldi resim tanımada öyle açtımm
benimde kampanya hesabım öyle gitti bir daha açamadım başka bir hesap aldım bende
burada da bi yöntem anlatmışş bu şekildede alabilirsiniz belki ama 24 saat beklemeniz gerekiyo yaptıktan sonra
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
benimde bir ara öyle oldu ama başka biri nasıl olduysa gizli sorumu cevaplamış ve şifremi degiştirmis herşeyi denedim olmadı en sonunda kimligimi tarayıp gönderdim ve mail attım face mailden tekrar kimligimi istediler gene gönderdim bu arada da hesabımı dondurmuştum kullanamasınlar diye bir süre sonra acıldı hesabım geri
inş. alırsın geri canım
kampanyacılaramı huyladılar bu ara sıra ile elimizden almaya çalışıyorlar facelerimizi:(
facebook böyle şeyleri yapsın dursun benim hesabıma başka şehirlerden girip duruyolar.IP leri çıkıyo.Ama benim diğer hesabıma da bloke koymuş.Telefon no istiyo.Girdim.Şifre gelmedi.Şifre 8 saat sonra geldi.Bilgisayarı kapatmıştım.Tekrar face yi açtım.Hesabıma girdim.Bu seferde tekrar telefon nosu istedi.Şifre istenen bölüm açılmadı.Yani hala cebelleşiyoruz.Ama ana hesabıma sürekli giriyolar.Facede bile gücü yeten yetene...
hala açamadım face hesabımı. eşimin kardeşimin adına açtığım hesaplarda kapanmış. Sinir oldum ya başka bi yolu olmalı açmanın