Gönderen Konu: avon ilk 5000 kişi  (Okunma sayısı 33678 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı halil45

• Usta Kampanyacı
  • dürüst samimi,bilgi ile yaşam derim
Ynt: avon ilk 5000 kişi
« Yanıtla #80 : 03 Aralık 2011, 16:16:36 »
AVON Bize gülmedi gülmeyecek gibi>...... ??? ::) >:(
halil45

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 03 Aralık 2011, 18:55:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
3 tane kazandım ama eşe dosta çok doldurdum toplam 12 tane çıkmış.. inşallah rimele dönmez gelir bunlar  :)
bende de toplam 9 var ama gelene kadar sevinmeyeceğim :)

Çevrimdışı elif53

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 03 Aralık 2011, 19:20:08 »
bu nasıl bi iş ben anlamadım 3 katılım yaptım 3ünde de tebrikler kazandınız dedi şimdi hicbiri listede yok  >:(

Çevrimdışı aydan05

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #83 : 03 Aralık 2011, 20:42:34 »
bende kazandım tesekkürlerrrrr....

Çevrimdışı calimero

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #84 : 03 Aralık 2011, 21:59:20 »
İLK 5000 kişiye girememişim ya helal olsun bana :(

Çevrimdışı tuanatugba1984

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #85 : 03 Aralık 2011, 22:06:39 »
ay bir tane zor bela almışımmmm hahaha bu net yaşlattı beni cok lazım oldu artıkkkk

Çevrimdışı çikolatam

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #86 : 04 Aralık 2011, 00:40:16 »
ben 3 kere katıldım kazandınız dediler.dahada uğraşmadım bir çok kişi nasiplensin diye.listede hiçbirimizin adı yok.önce şaşırdım nasıl olmaz diye.sonra heralde ilk 5000de yoktum ama sistem hatası kazandınız yazısı çıktı diye düşündüm.sizin şu mesajınızı okuduktan sonra ilk 5000 hikayesini yemem,çekiliş yapacaz deselerdi bu kadar takmazdım.mail attım bakalım ne cevap verecekler.daha olmadı şikayetvara şikayet edecem.

[quote authohndylmz link=topic=43987.msg700523#msg700523 date=1322831148]
ben hiçbirşey anlamadım bu işten..kendi adıma kazanamadım ama arkadaşlarımın için de katılmıştım onların ismi var listede.nasıl sevindiler :) vesile olduğum için ben daha çok sevindim
kazananlarda eleme yapıldı heralde ama neden veya neye göre yapıldı?ip no aynı diye olamaz,öyle olsa sadece bir kişi kazanırdı doldurduklarımdan..
bir arkadaşım da tavsiyem üzerine form doldurmuştu,hatırlarsanız formu doldurunca 'tebrikler ilk 5000 kişi içindesiniz' uyarısı vardı..kadın onu görünce umutlandı tabi hergün bana soruyor 'krem ne zaman gelir' diye..ilk defa kampanyaya katılan biri,ona çok mahçup olacağım,adı listede yok ve ona söyleyemiyorum bu durumu..bana geleni ona verecektim sırf bu yüzden ama bana da gelmiyecek malesef >:( ve ben bu formları ilk gün ilk saatlerde yaptım ilk 100e bile girmişimdir yani:D
Avona yazdım sıkıntımı,bakalım ne cvp gelecek
[/quote]

Çevrimdışı hndylmz

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #87 : 04 Aralık 2011, 01:38:22 »
avona yazdığım ve aldığım cevap :)

Avon Anew Genics kazanan ilk 5000 kişi içinde aynı isimlerden birçok kişi var.Bu büyük bir haksızlık.birden fazla yapılan katılımların elenmesi gerekirdi.Oriflame üyesi olduğum halde Avon temsilcisinden her ay düzenli ürün alan biri olarak gerçekten çok üzüldüm ve benim tavsiyem üzerine kampanyaya katılan ve listede adı olmayan arkadaşım ********'a mahçup oldum,ona da form doldurduğunda 'KAZANDINIZ' uyarısı verilmiş ve hediyesin, bekliyordu büyük bir heyecanla..

cevabı;
Sayin Yilmaz,

Internet sitemize gostermis oldugunuz ilgiye tesekkur ederiz.

Yarisma kurallari geregi; her kisi yarismaya 1 kez katilabildi. Ayni bilgilerle ikinci basvuru kabul edilmemektedir.

Turkiye geneli ayni isimli bircok Temsilci ve Musterimiz bulunmasi nedeni ile benzerlikler yasanabilmektedir.

Gostermis oldugunz ilgi icin tesekkur eder, calismalarinizda basarilar dileriz.

Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri

ben kendi adıma 1 kere doldurdum.neden böyle dediler anlamıyorum,bir iş var bu işte huylandım ben ;D

Çevrimdışı anil7544

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #88 : 04 Aralık 2011, 15:51:56 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
avona yazdığım ve aldığım cevap :)

Avon Anew Genics kazanan ilk 5000 kişi içinde aynı isimlerden birçok kişi var.Bu büyük bir haksızlık.birden fazla yapılan katılımların elenmesi gerekirdi.Oriflame üyesi olduğum halde Avon temsilcisinden her ay düzenli ürün alan biri olarak gerçekten çok üzüldüm ve benim tavsiyem üzerine kampanyaya katılan ve listede adı olmayan arkadaşım ********'a mahçup oldum,ona da form doldurduğunda 'KAZANDINIZ' uyarısı verilmiş ve hediyesin, bekliyordu büyük bir heyecanla..

cevabı;
Sayin Yilmaz,

Internet sitemize gostermis oldugunuz ilgiye tesekkur ederiz.

Yarisma kurallari geregi; her kisi yarismaya 1 kez katilabildi. Ayni bilgilerle ikinci basvuru kabul edilmemektedir.

Turkiye geneli ayni isimli bircok Temsilci ve Musterimiz bulunmasi nedeni ile benzerlikler yasanabilmektedir.

Gostermis oldugunz ilgi icin tesekkur eder, calismalarinizda basarilar dileriz.

Saygılarımızla,
Avon Kozmetik Ürünleri

ben kendi adıma 1 kere doldurdum.neden böyle dediler anlamıyorum,bir iş var bu işte huylandım ben ;D

Herşeye tamam deriz ama gelen mailde kazandınız yazısına tamam demem.Hediyemizi verecekler.

Sevgili XX,

AVON'dan Anew Genics Orijinal Boy Serum kazanmak üzere düzenlenen yarışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

Yarışma sorularımızı doğru yanıtlandıran, iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak paylaşan ilk 5.000 kişiyle e-posta ile iletişime geçilecektir.

İlk 5.000 kişi içinde yer alıyorsanız ve iletişim bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak paylaştıysanız, bu e-posta ile bilgilendirmenin ardından Anew Genics Orijinal Boy Bakım Serumu adresinize gönderilecektir.

İlginize teşekkür ederiz.

Sevgilerimizle,
AVON Türkiye

Çevrimdışı gülirana

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #89 : 04 Aralık 2011, 18:16:01 »
bizdende kimse yok  :( kazananlara tebrikler