ben 3 kere katıldım kazandınız dediler.dahada uğraşmadım bir çok kişi nasiplensin diye.listede hiçbirimizin adı yok.önce şaşırdım nasıl olmaz diye.sonra heralde ilk 5000de yoktum ama sistem hatası kazandınız yazısı çıktı diye düşündüm.sizin şu mesajınızı okuduktan sonra ilk 5000 hikayesini yemem,çekiliş yapacaz deselerdi bu kadar takmazdım.mail attım bakalım ne cevap verecekler.daha olmadı şikayetvara şikayet edecem.
[quote authohndylmz link=topic=43987.msg700523#msg700523 date=1322831148]
ben hiçbirşey anlamadım bu işten..kendi adıma kazanamadım ama arkadaşlarımın için de katılmıştım onların ismi var listede.nasıl sevindiler

vesile olduğum için ben daha çok sevindim
kazananlarda eleme yapıldı heralde ama neden veya neye göre yapıldı?ip no aynı diye olamaz,öyle olsa sadece bir kişi kazanırdı doldurduklarımdan..
bir arkadaşım da tavsiyem üzerine form doldurmuştu,hatırlarsanız formu doldurunca 'tebrikler ilk 5000 kişi içindesiniz' uyarısı vardı..kadın onu görünce umutlandı tabi hergün bana soruyor 'krem ne zaman gelir' diye..ilk defa kampanyaya katılan biri,ona çok mahçup olacağım,adı listede yok ve ona söyleyemiyorum bu durumu..bana geleni ona verecektim sırf bu yüzden ama bana da gelmiyecek malesef

ve ben bu formları ilk gün ilk saatlerde yaptım ilk 100e bile girmişimdir yani:D
Avona yazdım sıkıntımı,bakalım ne cvp gelecek
[/quote]