ilk sıradakiler uçmuş maşallah daha dakikasında ilk sıraya o puanlarla gelmek..... ilginç bu işte bi iş var
Artık günahını almak istemem kimsenin ama zamanı mı durduruyorlar bilmiyorum.
Hileye açık programlar yerine daha önceki gibi mail göndermeli ya da çekilişli bir şeyler yapsalar keşke.
İpod kazanmıştım her gün zamanını bekledim en kısa sürelerde mail göndermeye çalıştım ve kazanmıştım ne hile var ne hurda ama böyle birileri 50 birileri 150 alıyorsa aramızda ya dahiler var ya hileciler. (aramız derken oyunu oynayanlar)
Dans yarışmasında da aynı hile muhabbeti var.
soruları hazırlayanlar kazanacak tabi ki
sana katılıyorum liveshow. sıralamalı mail vs olsaydı daha adil olurdu bende öle bişide kazanmıstım ondada artık hile yapılmazya.
neyse alıştık artık herseyin bi hilesini bulup malı götürmelerine sonrada facede kazandıklarım die resimleri koyup hava basmalarına......
ama ilahi adalet var haksız kazanç bi şekilde çıkıyor farketmiolar
Konuyu açtık ama katılım koşullarını tam anlayamadım

İlk üç sıralamasına bakmıyorum bile ama tl ve parfüm seti kazanma şartları neler ?
Her gün oynamak mı gerekli?
arkadaslar lutfen ben oynamıs bırı olarak sunu dıyorum hıle kabul etmıyor zaman durdurma dıye bısıy yoktur denemedım ama uygulamayı bılıyorum aslahızkesmede 2de 6 parfum setı kazanıp buyuk odulu kıl payı kacırmıs bırı olarak bu ajans hıleye tavız vermez
ha o puanları yapmakta zor degıl gecen yarısmada 300 lerı alıyorduk
arkadaslar lutfen ben oynamıs bırı olarak sunu dıyorum hıle kabul etmıyor zaman durdurma dıye bısıy yoktur denemedım ama uygulamayı bılıyorum aslahızkesmede 2de 6 parfum setı kazanıp buyuk odulu kıl payı kacırmıs bırı olarak bu ajans hıleye tavız vermez
ha o puanları yapmakta zor degıl gecen yarısmada 300 lerı alıyorduk
6 parfüm setini aynı kişiye vermiş
sonuçlar bugun 19:30da açıklanacakmış.bize çıkacagı yokya.bekleyen arkadaslar varsa baksın artık
bugün mail geldii

kazanmısımmmmm
Tebrikler!
Asla Hız Kesme 3 yarışmasından bir adet özel kutusunda Blade Parfüm ve Deodorant Seti kazandınız.
Bu yarisma ne kadar zor ya !?
Bu arada ocağın sonuna kadar devam etmekte. Yani güncel.