Gönderen Konu: İstanbul Cevahir-Destek  (Okunma sayısı 6603 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Ynt: İstanbul Cevahir-Destek
« Yanıtla #80 : 19 Aralık 2011, 22:35:55 »
Listede adı olanları  ve tanıdığım kişileri oyladım .. uygulama çok kötüymüş bu arada. çok geç açılıyor
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #81 : 19 Aralık 2011, 22:43:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Listede adı olanları  ve tanıdığım kişileri oyladım .. uygulama çok kötüymüş bu arada. çok geç açılıyor

en kötü tarafı 1 kişiye oy verince sayfa kapanıyor tekrar oy verme sayfasına gelmek için o çileyi yaşıyorsun. ne vardı sayfa kapanamdan dilediğimize oy verseydik. ben listedeki herkese aynı soy isimlere diğer tanıdıklara kadar verdim. ama ilk kez verecekler için zor uygulama.

watson uygulaması ne güzel 100 kişiye aynı anda tek sayfadan kapanmadan oy verdim bütün forumdakilere.çok kolay ve pratik .zeka ürünü bir düşünce ve uygulama.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #82 : 20 Aralık 2011, 17:37:10 »
Bir kampanyada da sona geldik arkadaşlar destek olan herkese çok teşekkür ediyorum
bu kampanyada da arkadaşlarımızla beraber çıkmıştık yola teşekkür ediyorum onlara da
bir filmde birlikte yaşa yalnız öl diyordu,o söz filmde kalmış demek  :o artık yalnız yaşa yalnız öl demek gerekiyor
artık kimsenin kendine bakmadan başkasına söz söylememesi gerektiğini öğrendiğini umuyorum  :) :)

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #83 : 20 Aralık 2011, 17:59:11 »
Oy veren herkese, gerek burada, gerek facebook dan  özel mesajla kafasını şişirdiğim bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ederim verdikleri oylar için.
Sonuçları bekliyoruz...
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...