Arkadaşlar siteyi takip ediyordum sırf bu konuyu görünce üye oldum diyebilirim.
öncelikle bu tip kampanyalarda v.s. dikkatli olmanızı tavsiye ederim komşumun kızı bir alışveriş merkezinde alışveriş üzerine cilt bakımı kazanıyor kendisinden irtibat bilgilerini alıyorlar vede kendisine en yakın olan yere gitmesi için adres gönderiyorlar neyse gelelim asıl kısma, gittiğinde işte bir kaç deneme ürününü gösteriyorlar vede uyguluyorlar ardından bunlar günlük bakım uygulamaları diyorlarki zaten bunları 15-20 milyona koca şişelerini alabileceğiniz ürünler cilt sütü, kremi, tonik v.s. gibi sade bir uygulama ardından diğer ürünleri cüzi bir ücret karşılığı söylüyorlar tabi koltuğa oturdunuz bir kere yok şusuydu busuydu derken onlarıda size bu seferlik bizden diyerekten uyguluyorlar vede gönderiyorlar ertesi gün yüzde bir yanma kaşıntı v.s. gibi belirtiler oluşuyor bu bikaç gün sürdüğünde telle aradığında işte temizlenmeye başladığını yüzünün arındığını v.s. gibi cümleler kullanıyorlar aradan bir kaç gün geçiyor yüzde kızarıklıklar artınca kendi imkanlarıyla bir cilt doktoruna gözüküyor doktorun söylediğine göre kullandığı kremler veyahutta herhangibi bir içerik hızlı etki göstersin yüzde iyi bir etki yaratmak için normal ürünlerden daha çabuk tesir edebilecek içeriklere sahip olabiliyormuş bu ürünler tabi herhangibi vücutta testte uygulamadan bunları sürdükleri için bu gibi durumlarla karşılaşılabiliyormuş dahada kısacası şu anda komşumuzun suratı gözenek gibi delik delik bol fondotenle kapamaya uğraşıyor fakat nereye kadar,
Geçendede bir tv kanalında böyle bir duruma madur kalmış kişiyi gördüm...
Vede kendilerinin anlatımıyla bu konuyu dahada inceliyorlar taciz olaylarına kadar gideni bile var benden size sadece dikkatli olmanız bedava 2-3 birşey için teninize bir ömür boyu zarar vermemeniz tabi karar yine herkesin kendisine kalmış