Hedef tanıtımın olayla alası olmadığından eminim.Ol sa ki neden katılmadınız desinler.Bu migrosla alakalı durum.Fişlerimi buldum bende arıyacağım en kısa zamanda.
Migros bu sistemi değiştimek zorunda kalacak, yoksa çok başı ağrıyacak, ama neden diretyor anlamıyorum, fişte çekilişe katıldınız yazısı veya şifre çıkması o kadar zor değil ki
arkadaşlar , isminizn çekiliş listesinde olup olmadığını nasıl sorguluyorsunuz açıklar mısınz.. genelde cekiliş firması katılım listesini vermeyip sadece ismimizi sorup talihli olup olmadığımızı söyleyebilecceğini belirtiyor da.
adese de fişin altında şu çekilşe şu kadar hak kazandınız ibaresi var. ama ben gene de güvenemem. fişte hak kazandığımızı yazarlar lakin çekiliş listesini verirken eksik verirler. en iyisi çekiliş yapılmadan önce listeyi görebilmek, isimlerimizin ve kart numaralarımızın bir kısmı bloke edilmiş olarak mesela
bende 4 katılım yaptım nasl yol izleyeceğiz şimdi
ayrıca katılıp katılmadığımız nerden öğreneceğiz
ipana nın ücretsiz hattı 0 800 261 63 65 aradım, çekişie dahil edilmediğimi,mağduriyetimi belirttim.ilgilendiler ve bilgilerim alındı. Geri dönüş yapılacağı bildirildi. Eğer fişiniz elinizdeyse arayın, bilgilerinizi bırakın arkadaşlar.