Gönderen Konu: Migros İpana sonucu  (Okunma sayısı 4335 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
  • Bol Bereketle Sağlıklı günler versin Rabbim
Ynt: Migros İpana sonucu
« Yanıtla #10 : 25 Kasım 2011, 11:16:13 »
Evet arkadaşlar kurktumğum başıma geldi Migrosda aldığım ipana  çekilişe katılım yapmamışlar Hedef dağıtımı aradım Eşim benim adıma katılım yapılmamış Bende 2 tane aldım Pastavilla gibi çekilişe dahil etmemişler

Hedef Dagıtım 0216 3567570 arayın
Katılım sayısı  610

Çevrimdışı winston

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #11 : 25 Kasım 2011, 13:39:05 »
şimdi bende aradım 6610 katılım olmuş dediler bana listede ismi olmayan arkadaşlar mpi kanalıyla başvuruda bulunsunlar lütfen ayrıca daha öncesinde kart bilgileri güncelmi değilmi kontrol etsinlerki ajansın yada migrosun kıvırma şansı kalmasın ekran görüntüsü almayı unutmayınız lütfen

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 25 Kasım 2011, 13:41:51 »
gazete alan yokmu ? 610 mu 6610 mu?  hedefi arayınca kart numarası versek listeden kontrol edebiliyorlarmı bilginiz var mı?

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 25 Kasım 2011, 14:16:38 »
610 kişi katılım var  gazete aldım

Çevrimdışı ozcan_h

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 25 Kasım 2011, 16:17:06 »
Ben de yokmuşum listede Hedef Tanıtım biraz beklettikten sonra söyledi. Migrosu arattırdı. Migrosta reklam ajansını aratırıyor. Birbirlerine paslıyorlar. Şikayette nasıl bulunacağız bilen var mı?

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 25 Kasım 2011, 21:03:16 »
27 Ekim – 9 Kasım tarihleri arasında yapılan kampanyaya 30.10.2010 tarihinde yaptığım 1 alışverişle katıldım. Sonuçlar açıklandı kazanamadığımı görünce Hedef tanıtımı aradım ve Migrostan gelen listede ismimin olup olmadığını sordum. Hedef Tanıtımdaki bayan Migrostan gelen listede ismimin olmadığını söyledi. Bunu üzerine Migros müşteri hezimetlerini aradım ve olayı anlattım. Benzer olay Migros Pastavilla çekişinde de olmuştu.
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı murakami

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #16 : 26 Kasım 2011, 00:05:49 »
benim görüşüm şu arkadaşlar, sanal mecrada belli bir yerde (migros sayfası mesela) açıkça belirtelim ki :migros yaptığı çekilişlerde katılımımızın olup olmadığını gösteren bi link koysun moneyclub sayfalarımıza.  veya alışveriş fişlerimizde otomatikman yazsın çekiliş haklarımız. migros çekilişlerine şu veya bu şekilde çoğunlukla dahil edilmiyoruz. bunu hep beraber bi yerde belirtelim açıkça.

Çevrimdışı TWETTY

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 26 Kasım 2011, 23:25:37 »
Migros müşteri hizmetlerinden, Pastavilla dan ve İpana dan bir sonuç alamazsam eğer bir avukata danışacağım. Kampanya kurallarını, kampanya ile ilgili görselleri ve alışveriş fişlerini inceletip dava açma hakkım var ise Migros hakkında dava açmayı bile düşünüyorum.

Bizim bildiğimiz Pastavilla ve İpana kampanyaları ama bilmediğimiz yani daha önce de bir çok kampanyalarda da aynı şeylerin olmadığını nerden bilelim.? Belki de benzer 10-15 kampanya da aynı şeyler olmuştur.
Bir kedi gördüm sanki. :)

Çevrimdışı yeliz08

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 26 Kasım 2011, 23:29:17 »
migrosun çekilişleri genelde beni korkutur  o yüzden pek katılmazdık ama bu sefer niyeyse eşimin kartıyla bir kaç katılım yaptık. meğer bizde çekiliş listesine alınmamışız  :'(  arkadaşlar nasıl bir yol izleyeceğiz?

Çevrimdışı öncevatan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 26 Kasım 2011, 23:35:57 »
Ben Reklam Kurlunu aradım Biz sadece Para cezası yazarız  Milli Piyangoyada Şikayet edin dediler  Migros dergisinde İpana Hediye Tanıtım Sayfasını Reklam Kuruluruna ve Milli Piyangoya yollayın Beni göndercem   Facebook  den money club  sayfasına ileti yazdım onlardan  Migros da aradılar bende  sizleri şikayet edecem bir değil bir iki değil bu kaç kez oldu dahada bilmediğiz kampanyalarda vardır güvenim kalmadı migrosa dedim