Gönderen Konu: Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun  (Okunma sayısı 2928 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı mystery

• Usta Kampanyacı
Ynt: Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
« Yanıtla #20 : 24 Kasım 2011, 11:17:42 »
sağolun teşekkürler. Gerçekten güzel bir meslek, değerini bilene.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı burcu84

• Usta Kampanyacı
    • Renkli Bahçem
« Yanıtla #21 : 24 Kasım 2011, 11:40:22 »
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler gününü kutlarımm :) bir gün değil her gün öğretmenlerimizin kıymetini bilmek dileğiyle :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı catpat07

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #22 : 24 Kasım 2011, 12:41:40 »
çok teşekkür ederim arkadaslar.sene de  bir de olsa hatırlanmak güzel bir duygu :)
:)

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #23 : 24 Kasım 2011, 12:43:00 »
Tüm öğretmenlerin ve forumdaki tüm öğretmen arkadaşlarımızın ,öğretmen adaylarımızın öğretmenler günü kutlu olsun  :)

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
« Yanıtla #24 : 24 Kasım 2011, 14:11:04 »
ben de başta diazem hocam olmak üzere forumumuzdaki bütün öğretmen arkadaşlarımın öğretmenler gününü tebrik ederim.

eşim de doğuda öğretmen sürekli gidip geliyor. orda doğru düzgün kalacak yeri yok. orda burda ve en sonunda beli tutulmuş. bu hafta rapor aldı ist.geldi. ama bu sabah fenalaştı. bir arkadaşı hastaneye götürdü şimdi. canımın şu zor günleri bir geçseydi. zamanında devlet kapısı diyip çok sevinmiştik ama kpds ve okul arasında perişan oldu adamcağız. eminim zamanında bütün öğretmenler bu zorlu koşullardan geçiyorlar. o yüzden Allah çok kolaylık versin. öğretmenlerin hakkı ödenmez. çok zor ve sabır gerektiren bir meslek
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı gizgizar

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 24 Kasım 2011, 17:29:36 »
teşekkürler...

ben de tüm meslektaşlarımı kutluyor,eğitim için emek sarfeden birçok  öğretmenimize de sabır(!) ve direnç dilerim..

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #26 : 24 Kasım 2011, 17:42:24 »
forumdaki bütün öğretmenlerin günü kutlu olsun... böyle kutsal bir mesleğe sahip oldukları için ne mutlu öğretmenlere...
benim kardeşiminde ilk öğretmenler günü bugün, vekil öğretmenlik yapıyor, 2. atama olursa bu sene 70. sıradan atanır umudundayız. Atanmayı bekleyen bütün öğretmen adaylarıda bir an önce atanırlar inşallah...

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #27 : 24 Kasım 2011, 23:54:41 »
Çok teşekkürler arkadaşlar bir Öğretmen olarak iyi dilekleriniz için.

Ayrıca atanamasada onlarında öğretmen olduklarını unutmayarak bir an önce atanmasını ümid ettiğim arkadaşlarımızında öğretmenler gününü ayrıca kutluyorum.

Türkiyedeki en zor şartlarda da çalıştığım zaman oldu.Şu an için rahat merkezi bir yerde öğretmenlik yapıyor olsamda en çok bir okulun hem hademesi hem öğretmeni belkide müdürü olan arkadaşlarım var lojman yada kiralık ev dahi olmayan yerlerde çalışan.En çok onların öğretmenler günü kutlu olsun.

Unutmadığım 75 meslektaşımın da mekanı cennet olur inşallah.
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı svn

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #28 : 26 Kasım 2011, 21:57:22 »
Geçoldu biliyorum ama Öğretmenler gününüz kutlu olsun forumuzda baya bir öğretmen  var sanırım.

Bir öğretmen adayı olarak umarım 3 sene sonra benimde öğretmenler günüm kutlayacak bir sürü öğrencim olur :)