zayıflama hapı vermesi biraz sakat değil mi? yani doktora danışmadan , bilmeden öyle leblebi gibi hap içilmez ki.. keşke zayıflama ile ilgili başka birşey verselermiş.. bence
zayıflama hapı vermesi biraz sakat değil mi? yani doktora danışmadan , bilmeden öyle leblebi gibi hap içilmez ki.. keşke zayıflama ile ilgili başka birşey verselermiş.. bence
katılıyorum bilinçsizce hap verilmesi bence suştur
katılıyorum bilinçsizce hap verilmesi bence suştur
ya avukatlık yapmış gibi olmayayım ama nette satılan zayıflama hapları için kim doktora danışıyor.
kazananları tebrik ederim.
bana lens geldiğinde içinden bir kağıt çıkmıştı kullanım koşulları falan yazıyordu. hiç bir sitede ben bu zamana kadar bu derece fazla ürün secenegi görmedim. sitede de zorunlu değil zaten

isteyen istediğini seciyor

para ile de satıp sunu alında demiyorlar

Adı üstünde promosyon ürün
siteyi incelemediğiniz belli arkadaşlar bütün katılım sartları sitede belirtilmiş. zayıflama hapını kilo problemi olanlar katılırlar onlarda gerekli araştırmalarını yapmışlardır zaten.
yorumlarda katılım sartları zor diyorsunuz

Allah tan ürünlere katılım için doktor raporu istememişler

parfüm için basvurdugumuzda lütfen doktor onaylı raporu bize mail ile gonderin dememişler

alerjimiz var mı yok mu diye

abartıyorsunuz bence.
kazananları tekrardan tebrik ederim

üff çaktırma belki site yetkililerinden biri görür

torpil geçer eşofman takımı kazanırım
lens gelmişti ondan belki duygusalım

kadınca duy sesimi

s beden bakk hani olursa