Gönderen Konu: vichy-saç kurtaran  (Okunma sayısı 2841 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
vichy-saç kurtaran
« : 22 Kasım 2011, 10:38:12 »
KATILIM KOŞULLARI ve GİZLİLİK
A. Süre
Vichy’nin resmi Facebook sayfası olan Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde yer alan, “Saçkurtaran” isimli uygulama aracılığı ile gerçekleştirilecek yarışmaya katılım, 18.11.2011 (20:00) -18.12.2011(20:00) arasında gerçekleştirilecektir.
B. Katılım Koşulları
Facebook üyelerinin yarışmaya katılım için, Facebook sayfasına katılmaları (Sayfayı “Beğen”meleri) gerekmektedir.
Uygulamada katılımcılar, fareleri yardımıyla ürünü saç diplerine uygulayarak oyun ekranındaki saçları kurtaracak/canlandıracaktır.*
Uygulama katılım ücretsizdir ve herhangi bir ticari koşul bulunmamaktadır.
18 (On sekiz) yaşından küçükler yarışmaya katılamazlar, katılmış ve kazanmış olsalar dahi ödül üzerinde talep hakları yoktur.
Uygulama kapsamında verilecek bilgilerin katılımcıların kendi bilgileri olması gerekmektedir. Başka kişi ya da kurumların bilgilerini veren katılımcılar, kullanım hakları veya her ne ad altında olursa olsun eylemleri sebebiyle tam sorumlu olacak, Vichy’nin bu sebeple bir zarara uğraması halinde söz konusu katılımcı bu zararı karşılayacaktır.
Ödülün Türkiye haricindeki yurtdışı adreslere teslimatı yapılmayacaktır.
Uygulama, ödül ve ödüllendirme sistemi itibariyle MPİ’nin kapsamı dışındadır.
Uygulama Facebook tarafından geliştirilmemiştir.
Uygulamaya katılan herkes katılım kuralları ve gizlilik politikasını kabul etmiş sayılır.
* Saç kurtarma/canlandırma aksiyonu oyuna ait mizahi ve kurgusal bir öğedir. Bahse konu ürünün, oyunda gözüken şekilde kurtarma/canlandırma vaadi bulunmamaktadır.
C. Ödül
Yarışma süresince Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresinde bulunan uygulamaya girip, uygulama koşullarını yerine getirenler arasından; uygulamadaki 2 bölümü de en az 25 saç üzerinde saç kurtararak bitiren her 72. Katılımcı Vichy Dercos Aminexil Pro saç bakım kürü ürünü kazanacaktır.
Ödül miktarı 150 adetle sınırlıdır; ödül şartını yerine getiren ilk 150 kişi ödüle hak kazanır.
Oyuncular katılımcı listesine, 2. Bölümü 25 saçın üzerinde bitirdiği anda alınır. Bu katılım, ilk katılımla sabittir, oyunun tekrar oynanması yeni katılım sağlamaz.
D. Genel Koşullar:
Katılımcılar, uygulamaya katılım için gerekli olan üyelik bilgilerini L’Oréal Türkiye Kozmetik San. ve Tic. A.Ş. (İlerleyen paragraflarda “L’Oréal Türkiye” olarak kullanılacaktır ve Dekatlon Reklam Dijital Hizmetler ve Danışmanlık Tic. Ltd. Şti (İlerleyen paragraflarda “Dekatlon” olarak kullanılacaktır.) ile paylaşmakta olduğunu kabul eder.
Ödül kazanan üyelere kazanma bilgisi katılımından hemen sonra verilir. Ödüller, ödüle hak kazanan kişilerin ödül bilgilendirme formunda belirttikleri adreslerine bir defaya mahsus gönderilecektir. Belirtilen adresin eksik olması ya da kişiye ulaşılamaması nedeniyle iletilemeyen ürünler tekrar gönderilmez; hediye hakkının kaybedilmesi konusunda L’Oréal Türkiye ve Dekatlon aleyhinde herhangi bir hak iddia edilemez. Ödüllerin gönderimi L’Oréal Türkiye ve Dekatlon tarafından ücretsiz olarak kargo yolu ile yapılacaktır. Ödül gönderimi sadece Türkiye sınırları dahilinde yapılacaktır.
Katılımcıların bilgilerini yanlış veya yanıltıcı vermelerinden kaynaklanan herhangi bir olumsuz durum ve sonuçtan L’Oréal Türkiye ve Dekatlon sorumlu tutulamaz. Yarışmacıların kazanmaları durumunda, gerçek profil bilgileri ile yarışmaya katılmış olmaları şarttır. Üyeliğini geçici veya sahte e-posta adresleri ile oluşturan kişiler yarışma sonucunda ödüle hak kazanamaz. Bu husus ödülün kazanılmasından sonra tespit edilirse, yarışmacının ödülü iptal edilir ve eğer yarışmacıya teslim edildiyse iadesi talep edilir.
Üyeler kendileri tarafından Facebook sayfasına ve uygulama içeriğine, yüklenen ve bu sayfada paylaşılan görsellerin, bilgilerin ve içeriklerin doğru, hukuka uygun ve herhangi bir hak ihlali yaratmayan nitelikte olduğunu kabul ve taahhüt etmektedir.
L’Oréal Türkiye ve Dekatlon çalışanları kampanyaya katılamaz; katılmış ve kazanmış olsalar dahi kendilerine uygulama neticesinde verilen ödül gönderilmeyecektir.
Yarışma sonucu ödüle hak kazananlar, hediyelerinin nakit karşılığını talep edemez, kazandığı hediyeyi değiştiremez ve bu haklarını devredemezler.
L’Oréal Türkiye ve Dekatlon, uygulamaya katılım sırasında oluşabilecek teknolojik veya teknik aksaklıklardan dolayı sorumlu tutulamaz.
Katılımcı, uygulama aracılığıyla veya Facebook sayfası üzerinden sayfanın, uygulamanın işlerliğini her hangi bir şekilde aksatacak veya manipüle edecek fiillerde bulunmayacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. L’Oréal Türkiye ve Dekatlon, uygulama boyunca sonuçları etkileyecek şekilde bilişim teknolojilerini kullanarak hile yaptığı tespit edilen kullanıcıların tüm haklarını hiçbir uyarı yapmadan sona erdirme hakkını saklı tutar.
Katılımcıların uygulamaya katılım bilgilerinin doğruluğu konusunda ve yarışma kapsamında ortaya çıkan her türlü uyuşmazlıkta L’Oréal Türkiye ve Dekatlon kayıtları esas alınacaktır.
Katılımcılar, uygulama kapsamında paylaştıkları isim, soy isim, telefon numarası, e-posta, adres vb. bilgilerin kaydedilmesine ve bu bilgilerin tanıtım amaçlı bildirimler için kullanılmasına izin vermiş kabul edilir.
Kullanıcılar, uygulama kuralları, katılım koşulları ve gizlilik politikasını kabul etmiş olurlar. Kullanıcılar işbu kurallara, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesinin genel kullanım kurallarına ve gizlilik politikasına uygun olarak herhangi bir hak ihlali yaratmayan nitelikte davranmayı, yanlış ve yanıltıcı bilgi vermeyeceklerini kabul ve taahhüt ederler. Kullanıcının uygulamayı kullanarak gerçekleştirdiği her işlem ve eylem ile gönderdiği her bilgi, görsel ve içerikten kaynaklanan hukuki ve cezai sorumluluk kendisine aittir.
L’Oréal Türkiye ve Dekatlon kullanıcılara daha önceden haber vermeksizin katılım ve gizlilik koşullarında değişiklik yapabilir.
Yarışmaya katılan tüm katılımcılar katılım koşullarını okuyup kabul etmiş sayılır, katılım kuralları ve gizlilik politikasına aykırı eylemler gerçekleştiren üyelerin, sayfa yetkilisi tarafından üyelikleri sonlandırılabilecektir.
Yarışma ile ilgili soru, öneri ve şikayetler, Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin e-posta adresinden iletilebilecektir.
Gizlilik Politikası
“Dekatlon”, kullanıcılardan edindiği ve sakladığı kullanıcı bilgilerinin gizliliğini, belirtilen temel kurallar ve Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin internet sitesinin uygulamalara ilişkin genel gizlilik politikası dahilinde sağlayacaktır.
Katılımcıların yarışmaya katılımı için zorunlu olan ve verilen hizmetlerde ihtiyaç duyulan bilgiler, üyelerden temin edilerek saklanmaktadır. Bilgiler, yüksek güvenlik ve gizlilik standartlarıyla korunmakta; kullanıcı bilgilerine yetkisiz erişimlerin engellenmesi için gerekli ve asgari güvenlik önlemleri alınmaktadır.
“Dekatlon”, işbu kurallarda aksi belirtilmedikçe veya işin gereği veya halin icabından verilmesi gerektiği ortaya çıkmadıkça UYGULAMA aracılığıyla aldığı ve/veya kullanıcının beyan ettiği bilgileri üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Aşağıda belirtilen durumlarda “Dekatlon”, işbu madde içerisinde belirtilen bilgileri üçüncü kişilere açıklayabilir. Bu durumlar;
a) Kanun, Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik v.b. yetkili hukuki otorite tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklara uymak;
b)  Yetkili idari ve adli otorite tarafından usulüne göre yürütülen bir araştırma veya soruşturmanın yürütülmesi amacıyla kullanıcılarla ilgili bilgi talep edilmesi.
“Dekatlon” çalışanları tarafından bilgilere erişim, sayfanın yönetilmesi ve uygulamanın kullanılabilmesi ile sınırlıdır ve görevler ayrılığı prensibi doğrultusunda düzenlenmiştir.
Destek hizmetleri almak maksadıyla farklı kişi ve kurumlarla çalışılması durumunda, bu kişi ve kurumların “Dekatlon” gizlilik politikasına uymaları sağlanmaktadır.

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı peerless

• Usta Kampanyacı
Ynt: vichy-saç kurtaran
« Yanıtla #1 : 22 Kasım 2011, 10:45:25 »

bende uygulamaya katıldım 2 seviyede de en az 25 saç kurtardım ve katıldım

herkese bol şans :)
P e e R L e S s . . .

Çevrimdışı GULFEM57

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 22 Kasım 2011, 10:52:50 »
katıldım paylaşım için teşekkürler ama 72. kişiyi tutturmak biraz güç sanırım

Çevrimdışı tuce89

• Usta Kampanyacı
  • >> S'T <<
« Yanıtla #3 : 22 Kasım 2011, 10:57:46 »
katıldımmmm:)

1. seviyede 52
2.seviyede 44 saç kurtardım
Ve bir gün gelir tüm dualar kabul olur, yeter ki inanmaktan vazgeçmeyin.

Çevrimdışı darkinangel

• Usta Kampanyacı
  • SAHİP OLDUĞUN GÜCÜ ASLA GÖSTERME...!!!
« Yanıtla #4 : 22 Kasım 2011, 11:01:44 »
hiç saç kurtaramadım yaa ;D

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 22 Kasım 2011, 11:03:32 »
valla kurtarıp duruyorsunuz çok özendim.Bizde işte internet ile avunuyoruz.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #6 : 22 Kasım 2011, 11:07:53 »
katıldım.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 22 Kasım 2011, 11:09:15 »
2. seviyede 25 kurtaramadım galiba ama yine de form çıktı
katıldık mı acaba  ???

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 22 Kasım 2011, 11:46:01 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
2. seviyede 25 kurtaramadım galiba ama yine de form çıktı
katıldık mı acaba  ???

aynısı banada çıktı ama ben daha sonre ikinci seviyedede 28 saç kurtarıp garantiye aldım. ayrıca her arkadaş davetindende 2.seviye için 3 saç kurtarabiliyorsunuz. ama ben kurtardığım için arkadaş eklemeden denedim kabul etmedi  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı doudou

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #9 : 22 Kasım 2011, 11:53:49 »
Ya gıcık bir oyunmuş buuu