Gönderen Konu: Paha Biçilemez Şehirler & Keyifler Kampanyasındaki saçmalıklar!!!!  (Okunma sayısı 1385 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
Mastercard'ın Facebook üzerinde başlattığı ve 4 hafta süren "Paha Biçilemez Şehirler & Keyifler" isimli kampanyada şike var!! Gönderdiğim yazılar kabul edilmiyor ve sürekli aynı bahanelerle açıklama yapıyorlar. en sonunda dişe dokunur yorumları kabul etmediklerini, kendi tanıdıklarının yorumlarını kabul ettiklerini söyledim ve beni sayfadan atıılar!! Bu zamana kadar juri ile bir çok ödül kazandım ve bu yarışmada haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Bu kadar çirkeflik ve sahtekarlık olmaz, inanılmaz derecede sinir oldum!!!! Yazdığım cümle çok iddaalı geldi ki yayınlayamadı admin bey!!!

Bu zamana kadar kazandıklarımın ekran görüntüleri

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
aynı şeyi banada yaptılar medeni bir şekilde derdimi anlattım hakaret etmedim sayfadan attılar  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
Ne olduklarını belli ettiler, tanıdıklarını versinler ipadlari!!

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
bu yarışmadan bi kazananı forumdandı  ama son kazananın kapalı çarşıda mücveher satılıyor yorumu ile kazanmasına bende anlama vermedim koskaca kapalı çarşıyı nişantaşıdaki avmler ile bir tutan bir yorum seçilmemeliydi kapalı çarşıda herşey satılıyor her kesimden insan alışveriş yapıyor

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
bende banlandım...oysa o kadar guzel anlatmıstım kı perı bacalarını...amcamın balondakı resmını eklemıstım...eklemedıler...bır daha dedım gene eklenmedı...sonunda sert cıktım gecenın bır köru ve banlandım...neyse baya sövdum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
sayfanın sayısından belliydi zaten bir şey olduğu. şimdiki saynın yasırı bu forumdan ve kampanyayı duyup gelenelrden oluştu.yoksa kimsenin gruba üye olduğu yoktu.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
fake bir hesaptan çok sıradan bir yazı gönderdik hemen yayınlandı!! Yalanları ortaya çıktı. Ekran görüntülerini alıp şikayet edicez.
« Son Düzenleme: 14 Aralık 2011, 17:10:02 Gönderen: photomania »

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
ben siteden atıldığım gün mastercard türkiye adresine mesaj attım şikayet ettim ama geri dönüşüm olmadı.oradakilerde forumdakilerdir büyük bir ihtimalle.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
O sayfada bir sorun yaşayan ben varım sanıyordum toplam 4 kere gönderdim ilk 2sinde gelmedi tarayacınızın pop uplara izin vermesi gerek dedi ki . Tarayacım Facebook pop up larına izin veriyor ve yazımı gönderdiğimi uygulama kendi söyledi. Üşenmedi,m başka tarayacıdan yien gönderdim baktım yine yok amaçlarını anladım. Ancak Master Card ciddi bir kuruluş ve bununla mutlaka ilgilenir belki Türkiyeden cevap alınamaz ama bence yurtdışındaki uluslararası merkezlerine mail atmak daha akıllıca olur. Resmen insanları enayi yerine koyup 1 saat yazı yazdırmaya çabalatıyorlar sonrada yazınız bize gelmedi devamlı.
Veritas = Aequitas