Gönderen Konu: Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)  (Okunma sayısı 491132 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı drbengu

• Usta Kampanyacı
  • Lippincott
Ynt: Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
« Yanıtla #750 : 11 Ocak 2017, 07:58:01 »
Migrosta kampanyanin ertelendigini hic hatirlamiyorum. Donanimdakiler millet faydalanamasin diye uydurmus olmasinlar. Herseyi beklerim 😒😒
günahımı alan kim varsa,hakkımı helal etmiyorum..

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #751 : 11 Ocak 2017, 08:08:13 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Migrosta kampanyanin ertelendigini hic hatirlamiyorum. Donanimdakiler millet faydalanamasin diye uydurmus olmasinlar. Herseyi beklerim 😒😒

Olabilir ben de beklerim

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #752 : 11 Ocak 2017, 08:17:46 »
Mağazami aradim simdi, kötü hava kosullari nedeniyle kampanya gorselleri magazalara ulasmadi, o yuzdxen iptal oldu. Subat ayinda bir gun yapilacak dedi

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #753 : 11 Ocak 2017, 08:18:46 »
Mağazami aradim simdi, kötü hava kosullari nedeniyle kampanya gorselleri magazalara ulasmadi, o yuzdxen iptal oldu. Subat ayinda bir gun yapilacak dedi

haydaaaa
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #754 : 11 Ocak 2017, 08:50:49 »

haydaaaa

14 şubata denk getirebilirler
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #755 : 11 Ocak 2017, 10:21:50 »
emin olmak için ankamall migrosu da aradım. önce evet kampanya var dediler.. sonra aradan yarım saat geçmeden geri aradılar beni yanlış bilgi vermişiz kampanya şubat ayına ertelenmiş diye.. şubatta tarih belli diilmiş daha.. artık kesin doğrudur bu bilgi diye düşünüyorum

Çevrimdışı hicazfasli

• Usta Kampanyacı
  • DESTEK İÇİN ÖM ATINIZ.
« Yanıtla #756 : 11 Ocak 2017, 10:23:52 »
Biraz önce ben de Migros'a gittim,kampanyanın şubat ayına ertelendiği belirtiliyor. :o

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #757 : 11 Ocak 2017, 10:36:05 »
Biraz önce ben de Migros'a gittim,kampanyanın şubat ayına ertelendiği belirtiliyor. :o

Müşteri hizmetleride doğruladı aradım şimdi. Tarih belli değil diyor.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #758 : 11 Ocak 2017, 10:38:34 »
böylesi daha hayırlı oldu arkadaşlar ertelenmesi.bu ayki migroskopta tam bana göre moneyleri çok cazip değildi.geçen migroskop olsaydı bu kampanyada olsaydı çok daha işe yarardı.

şubatta belki tam bana göre cazip money veren kampanyalar olursa.bu erteleme denk gelirse o tarihe çifte fırsat elde edilir
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #759 : 11 Ocak 2017, 10:47:19 »
böylesi daha hayırlı oldu arkadaşlar ertelenmesi.bu ayki migroskopta tam bana göre moneyleri çok cazip değildi.geçen migroskop olsaydı bu kampanyada olsaydı çok daha işe yarardı.

şubatta belki tam bana göre cazip money veren kampanyalar olursa.bu erteleme denk gelirse o tarihe çifte fırsat elde edilir

benim tam bana göre kampanyalarım çok iyiydi.. bu kampanya olmasa da alacaktım.. bakliyat ve deterjanı da bu kampanya için alacaktım.. umarım iyi olur o zamanki kampanyalar da.. benim 21e 6 peynir, 40a 12 sıvı yağ kampanyam var şu an.. hatta herkesin kampanyaları iyi de acaba ondan mı ertelendi diye bile düşünmüştüm..