Gönderen Konu: Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)  (Okunma sayısı 514652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
Ynt: Migros - Gördüklerinize İnanın(Sabit Konu)
« Yanıtla #410 : 29 Haziran 2015, 22:54:42 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
yarın tıkla kazan tamek armut suyu,ketçap,venexia dondurma indirimlerininde son günü,

Bazı indirim oranları yüklenmedi ki
yüklenmedi derken hangi üründen bahsediyorsunuz ben çoğunu aldım,
yarın 19.00 dan sonra 4441044 ü arayın o saatte ücretsiz hak ediş varsa karta bedellerini
yükleyebilirler ama laf anlayan call centere denk gelirseniz,olmadı yine aynı hattan şikayet olüşturun,

Ketçap %75 ve venexia %50 yüklenmedi lipton 100 75 vardı o da yüklenmedi
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #411 : 30 Haziran 2015, 09:59:28 »
Facebook dan yazdım aramadılar pazar günü mh ben aradım şikayet kaydı oluşturdum 2 gün içersinde ararlar dedi ama hiç sanmıyorum tonla şikayet var hiçbiriyle ilgilenmediler biz beklediğimizde kalıyoruz sonuç olarak

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #412 : 30 Haziran 2015, 11:43:54 »
Facebook dan yazdım aramadılar pazar günü mh ben aradım şikayet kaydı oluşturdum 2 gün içersinde ararlar dedi ama hiç sanmıyorum tonla şikayet var hiçbiriyle ilgilenmediler biz beklediğimizde kalıyoruz sonuç olarak

facebooktan direk mesajla kart numaranı ve yüklenmeyenleri yazarsan 2-3 gunde seni arıyorlar.
ama venexia dondurma %50 tıkla kazan indirimi yakalamıştım, indiriminiz gözükmüyor dedi ...
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı lusnika

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #413 : 30 Haziran 2015, 11:57:45 »

facebooktan direk mesajla kart numaranı ve yüklenmeyenleri yazarsan 2-3 gunde seni arıyorlar.
ama venexia dondurma %50 tıkla kazan indirimi yakalamıştım, indiriminiz gözükmüyor dedi ...

Aynı şeyi face de okudum sistemsel bi hata var ve her hafta farklı oranlara denk gelio

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #414 : 30 Haziran 2015, 12:02:03 »

Aynı şeyi face de okudum sistemsel bi hata var ve her hafta farklı oranlara denk gelio
aslında indirim kazandınız yazısında ürün adı da yazmalı, öyle olsaydı; ekran görüntüsü alarak hakkımızı arayabilirdik
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı ayferr24

• Usta Kampanyacı
  • rabbimin mükafatları
« Yanıtla #415 : 30 Haziran 2015, 12:06:54 »
Kampanya kapsamında, 25 Haziran – 8 Temmuz 2015 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile yapılacak Fairy 65’li kapsül alımına 15 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money'ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecektir ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca kayıtlı kartlar yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu alımlar ile eksik ve yanlış bilgi paylaşılmış Money Club kartlar kampanya kapsamına dahil değildir. 1 Money, 1 TL'dir.

bundan alacağımda. alışveriş yapmadan önce bir yere mesaj göndermek gereklimi

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #416 : 30 Haziran 2015, 12:17:38 »
Kampanya kapsamında, 25 Haziran – 8 Temmuz 2015 tarihleri arasında Migros, 5M Migros, Migros Jet mağazalarından veya Sanal Market'ten Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile yapılacak Fairy 65’li kapsül alımına 15 Money hediye edilecektir. Kazanılan Money'ler 2 gün içerisinde kartınıza yüklenecektir ve 30 Temmuz 2015 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kampanyadan yalnızca kayıtlı kartlar yararlanabilir. Yeniden satış amaçlı toplu alımlar ile eksik ve yanlış bilgi paylaşılmış Money Club kartlar kampanya kapsamına dahil değildir. 1 Money, 1 TL'dir.

bundan alacağımda. alışveriş yapmadan önce bir yere mesaj göndermek gereklimi

ben önceki gün aldım, sadece money kart ile alman gerekiyor o kadar, 15 money yüklenmiş bile
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #417 : 01 Temmuz 2015, 12:38:27 »
migrosta Açma-Kazan diye yeni bir kampanya başlamış, 50 lira üzeri alısverişlerde bir zarf veriyorlarmış, ertesi gün alışverişinde zarfı açmadan kasiyere veriyormussun, kasiyer acıyormuş. süpriz indirim, şansına ne cıkarsa
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #418 : 01 Temmuz 2015, 13:42:30 »
migrosta Açma-Kazan diye yeni bir kampanya başlamış, 50 lira üzeri alısverişlerde bir zarf veriyorlarmış, ertesi gün alışverişinde zarfı açmadan kasiyere veriyormussun, kasiyer acıyormuş. süpriz indirim, şansına ne cıkarsa

geçen sene de yapmışlardı.. artık alacak bişey kalmadı eve yalnız her şey stoklu:)

Çevrimdışı admin

• Forum Yöneticisi
  • Usta Kampanyacı
    • Her Gün Kampanya
« Yanıtla #419 : 01 Temmuz 2015, 13:57:54 »
geçen sene katılmamıştım ben, zarflardan ne kadarlık indirim çıkıyordu?
------>Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin