0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Tam Bana Göre İndirim Kampanyası(11-24 Haziran)-Tek seferde 13TL'lik biskuvi,kek,gofret,cikolata alımına 5TL İndirimkartıma tanımlıymış. dün şans eseri almıştım düştü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinTam Bana Göre İndirim Kampanyası(11-24 Haziran)-Tek seferde 13TL'lik biskuvi,kek,gofret,cikolata alımına 5TL İndirimkartıma tanımlıymış. dün şans eseri almıştım düştürastgelemi tanımlanıyo kendimiz kiosktanmı yapıyoz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintam bana göre de 5 tl cips alımında karta 2 money var yeni lays dev parti paketi 3 tl migrosta içinden 1 litre bedava pepsi kuponu çıkıyor kartına yeni dönemde cips kampanyasıtanımlanacakların aklında olsun 1 litre pepsi kuponlu lays en iyi ürün,ne zaman başladı abi bu şuan aktif mi
tam bana göre de 5 tl cips alımında karta 2 money var yeni lays dev parti paketi 3 tl migrosta içinden 1 litre bedava pepsi kuponu çıkıyor kartına yeni dönemde cips kampanyasıtanımlanacakların aklında olsun 1 litre pepsi kuponlu lays en iyi ürün,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintam bana göre de 5 tl cips alımında karta 2 money var yeni lays dev parti paketi 3 tl migrosta içinden 1 litre bedava pepsi kuponu çıkıyor kartına yeni dönemde cips kampanyasıtanımlanacakların aklında olsun 1 litre pepsi kuponlu lays en iyi ürün,ne zaman başladı abi bu şuan aktif mi kartına cips indirimi ve ya money tanımlılara sadece pepsili paketi garantilemek için el yordamı şart her pakette 1 litre çıkmıyor,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintam bana göre de 5 tl cips alımında karta 2 money var yeni lays dev parti paketi 3 tl migrosta içinden 1 litre bedava pepsi kuponu çıkıyor kartına yeni dönemde cips kampanyasıtanımlanacakların aklında olsun 1 litre pepsi kuponlu lays en iyi ürün,ne zaman başladı abi bu şuan aktif mi kartına cips indirimi ve ya money tanımlılara sadece pepsili paketi garantilemek için el yordamı şart her pakette 1 litre çıkmıyor,money tanımlılara derken ?
migros 850 gr.çam balı 11.95 money kampanyasına kartını tanımlatanlara 25 tl bal krem çikolata,fıstık ezmesi,helva v.s alışverişinde 10 money indirme şansı,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigros 850 gr.çam balı 11.95 money kampanyasına kartını tanımlatanlara 25 tl bal krem çikolata,fıstık ezmesi,helva v.s alışverişinde 10 money indirme şansı,bende 12,95 görünüyor çam balı.. geçen gün nutellayla birleştirip almıştım bidaha alıcam da sizde sanalmarket fiyatı mı 11,95?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmigros 850 gr.çam balı 11.95 money kampanyasına kartını tanımlatanlara 25 tl bal krem çikolata,fıstık ezmesi,helva v.s alışverişinde 10 money indirme şansı,bende 12,95 görünüyor çam balı.. geçen gün nutellayla birleştirip almıştım bidaha alıcam da sizde sanalmarket fiyatı mı 11,95? evet sanal markette m.çiçek balı 12.95 çam 11.95 pazar günü babalar günü gördüğüneinan var axe ucuz verilecek hangi ürünü bilmiyorum,