Gönderen Konu: Öğretmenler Gününe Özel Kampanya/ OltutaşıMarket  (Okunma sayısı 953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
KAMPANYA ŞARTLARINI YERİNE GETİRENLER ARASINDAN YAPILACAK ÇEKİLİŞLE BELİRLENECEK 3 KİŞİ, FOTOGRAFTAKİ GÜMÜŞ KAR TANESİ KOLYEYİ KAZANACAK. KARGO ÜCRETİ DE FİRMAMIZ TARAFINDAN KARŞILANACAK.

Kampanya Şartları: 1- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sitemize üye olmak.Sitemizdeki ürünlerden 2 tanesini 2 farklı arkadaşınıza önermek.
2- Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfamızı beğenmek. Arkadaş listenize önermek.
3- ETKİNLİK SAYFASINDA KAMPANYA ŞARTLARINI YERİNE GETİRDİĞİNE DAİR BİLGİ VERMEK. (Sadece etkinliğe katılıyor olmak çekilişe katılmak için yeterli değil)

HERKESE BOL ŞANS...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
Ynt: Öğretmenler Gününe Özel Kampanya/ OltutaşıMarket
« Yanıtla #1 : 19 Kasım 2011, 19:18:30 »
teşekkür ederim ama madem bizi bugünlere getiren, eğitip öğreten öğretmenlerimize ithaf edilmiş bence onlar katılsın. onlar kazansın. bu sebeple ben katılmıyorum. bu vesileyle şimdiden tüm öğretmenlerimizin bu anlamlı gününü kutlarım.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
« Yanıtla #2 : 19 Kasım 2011, 19:24:53 »
aynı fikirdeyim bende katılmadım  ;)
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı sule_yilmaz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 19 Kasım 2011, 19:40:17 »
bu tip kampanyalarda ne kadar çok çoğaldı beğen,öner,yetmiyomuş gibi de önerdiğin kişilerin beğenmesini sağla  :-\