0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yine bişey kazanamadım kazansaydım eyefive senle takas yapacaktım yılın hediye kazanmayı beceremeyen kampanyacısı seçilmeliiyim
hediyesi neydi arkadaşlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yine bişey kazanamadım kazansaydım eyefive senle takas yapacaktım yılın hediye kazanmayı beceremeyen kampanyacısı seçilmeliiyim sağlık olsun ne isterdin karşılığında mesela sana ne yarar
ama ben neden kazanamamssm sana vercektm eyefive ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhediyesi neydi arkadaşlar ilk on kişiden biri ol, Transformers T-shirt’ü ve Transformers Iphone sticker
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin yine bişey kazanamadım kazansaydım eyefive senle takas yapacaktım yılın hediye kazanmayı beceremeyen kampanyacısı seçilmeliiyim sağlık olsun ne isterdin karşılığında mesela sana ne yarar sana birşey diyeyimi ister inan ister inanma işime yarayacak bir ürün elinde olmasa bile kazansamda sana verecektim.ilerde şansıma artık elinde işine yaramayan ne verirsen alacaktım yoksada zaten sorun değildi çünkü prensip olarak kazandğım şeyleri satmam o senin kısmetin kapamamak lazım.amerikan pazarından aldıklarımı internet üzerinden satıyorum sadece çünkü kazanmak için çok istekliydin