mail önemsizlere düşüyor da cevaplayacakmıyız bunu ?
hayır cevaplamıyoruz sonra gelen mailde adres teyidi falan diyor selçuk bey bu bilgielndirme içinmiş sadece
İlk 5.000 kişi içinde yer alıyorsanız ve iletişim bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak paylaştıysanız, bu e-posta ile bilgilendirmenin ardından Anew Genics Orijinal Boy Bakım Serumu adresinize gönderilecektir.
anladıysam arap olayım hem ilk 5000 içinde yer alıyorsanız diyor hemde bu e-postanın ardından adresinize gönderiliceke diyor. yani kesin gönderilecek demiyor yada yeni bir mail gönderileceğinden bahsetmiyor. çok saçma bir yazı olmuş.
iletişim bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak paylaştıysanız, diyor yani adres teyidi yaptırmayacak bir daha .
yazdıklarından nededikleri pek anlaşılmıyo ama bakalım görcez
anam ben kuzenlerim için yaptım mailleride attım kafadan iyiki mail doğrulaması yok
adresini doğru yollayan ve kazananlara mail geliyor banada gelmiş yani mail geldiyse kargoyu bekleyin diyolar
banada geldi arkadaşlar bu sadece katılanlara gönderilen bi ön ileti kazandıysanız tekrar mail alacaksınız diyor ürününüzü ancak o mailden sonra bekleyin diyor türkçesi yanee