Gönderen Konu: Tribün Aşkı Samsung Tv yi Kazandım :))  (Okunma sayısı 6739 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı peerless

• Usta Kampanyacı
Ynt: Tribün Aşkı Samsung Tv yi Kazandım :))
« Yanıtla #60 : 17 Kasım 2011, 11:03:27 »

tebrikler eyefive !.. :)
P e e R L e S s . . .

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #61 : 17 Kasım 2011, 11:26:30 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
tebrik ederim gerçekten de haketmiştin çok çaba verdiniz,benim de abim kazandı Led Lcd den 3.sünü ;)

tebrik ederim.size gönderdiğim maillerde sloganım çok güzel mutlaka aktılın yazıyordu kazanacağıma inanmıştım.ama jürinin zevksizliğinden korkuyordum açıkcası  ;D şimdiye kadar kingstonda slogan yarışmasından 1500 dolar.phonak projesinden blackberry curve ve teknosada samsung Lcd.hepsinide jüri seçti. eğer çok beğenili olsaydı bu yarışmalar kazanamazdım. seviyorum jürili yarışmaları  ;D

tabiki bana destek verip ilk 10 görünmemi sağlayanların katkısı büyük.dediklerimde haklı çıktım.ilk 10 görünmek lazım ilk 10 dan seçilebilir demiştim.eğer sizler oy vermeseydiniz belkide en sonlara doğru yer alacaktım farkedilmeyecekti slogan.tek tek inceleyecekleri sanmam.

@sanko86 arkadaşım zaten benim bu aklımda.yaza doğru yazmış olduğum kitabı bitireceğim.ve blog açacağım.belirli sayıda kitap dağıtacağım öyle bir projem var.  ;)

bence ilk 10 ile alakası yok,yani şöyleki sloganınız güzel olmasaydı ilk 10 da olmanız fayda etmezdi hem slogan güzel hem de emek verip ilk 10 a girince haliyle şansınız yüksek oluyor :) abim ilk 10 bile değildi 19.sıradaydı :) tekrar tebrik ederim,ayırca blog açın bizler takip ederiz :) takipçiler hazır
izgim

Çevrimdışı adamoda

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #62 : 17 Kasım 2011, 11:37:47 »
tebrikler darısı başıma

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #63 : 17 Kasım 2011, 12:12:43 »
@ilkemmm evet ama genede insanın içi rahat etmiyor.ilk 10 da görmek istiyor adını.işi garantiye şansa bırakmamak adına   ;) bu arada seneye veya bir sonraki yapılacak yarışmada kullanacağım ve kazanacağım sloganı şimdiden yazdım bile  ;D ama bu sefer aynı isimle katılmam vermezler güzel olsa bile,babamın adıyla katılırım  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı calculus07

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #64 : 17 Kasım 2011, 12:15:09 »
aranan olursa buraya yazsın arkadaşlar

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #65 : 17 Kasım 2011, 12:18:08 »
aranan olursa buraya yazsın arkadaşlar

öğleden sonra akşama yakın ararlar.yada öğlen arası belli olmaz.henüz çıt yok.arayan olursa yazarım.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #66 : 17 Kasım 2011, 12:38:20 »
evet arayan olursa yazın arkadaşlar ben de sabahtan beri abimi arıyorum 'aradılar mı' diye..çocuk isyan etmek üzere telefonlarımdan dolayı :D
izgim

Çevrimdışı madımak

• Usta Kampanyacı
  • KÖMÜR GÖZLÜ OĞLUM
« Yanıtla #67 : 17 Kasım 2011, 12:40:23 »
tebrıkler.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #68 : 17 Kasım 2011, 13:30:28 »
aradılar beni şimdi 23 kasıma kadar alabiliyormuşuz

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #69 : 17 Kasım 2011, 13:52:11 »
abimi de aramışlar 23 kasımdan sonra alabilirsiniz demişler ben de sizin yazınızı görünce bi yanlışın olacak 23 kasıma kadar alabilirsiniz demişler dedim,şimdi tekrar geri arıyor bi yanlış anlaşılma oldu sanırım,23 kasımdan önce alabiliyorsak hemen kolundan tutup teknosaya götürcem :))
izgim