Bağlanılan Hatırlatmalar

• nursencehersey/papatya sehpa : 07 Ocak 2011 - 10 Ocak 2011

Gönderen Konu: nursencehersey/tarz mobilyadan 2 kişiye papatya sehpa BUGÜN SONNN  (Okunma sayısı 5708 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
profilim filan olan bi bölüm bulamdım baktımda

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
tamam canım sorun degıl kazanırsan soylerım fırmaya ben  ;)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Çekilişi Kazananlar:
1-)20.selinin annesi
2-)27.ay ça

Yedekler:
1-)124.perihan
2-)138.aynur avcı

vvideo yuklenıyor tebrıkler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bloğuma ve kampanyalarıma herkesi beklerim İZLEYİN BENİ

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Çekilişi Kazananlar:
1-)20.selinin annesi
2-)27.ay ça

Yedekler:
1-)124.perihan
2-)138.aynur avcı

vvideo yuklenıyor tebrıkler
kazananşlara tebrikler
annem yedek olmus
bakalim sira gelecek mi
firma 50 kisi daveti kontrol edecek mi nursen hanim?

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
sadece siteye uyelıkler kontrol edılecek canım bırde face sayfasını begenııp begenmemesı ;)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
canım yazsan ii olurdu bulabılıyosan yaz ben bulamamıstım nerden duzeltılecegını cunku ama bulamazsansa sorun yok haederım ben saol

Bilgilerimi güncellemek istiyorum kısmından yapılıyor. Ben de unuttum ama düzelttim :)
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı selgu

• Usta Kampanyacı
canım yazsan ii olurdu bulabılıyosan yaz ben bulamamıstım nerden duzeltılecegını cunku ama bulamazsansa sorun yok haederım ben saol

Bilgilerimi güncellemek istiyorum kısmından yapılıyor. Ben de unuttum ama düzelttim :)
gerek kalmadı canım 
 kazananlar iyi günlerde kullansın cok güzellerdi yaaaaa :)

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Son anda katılayım dedim, şartları yerine getirdim, yorumları kapamışsın Nurşen, yorum yapamıyorum :-\
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
inşallah cabalıyorum sızler ıcın yıne harıka bu tarz kampanyalarım olacak tum kazaamayanlar kazansın ınsallah gonullerındekını

Çevrimdışı nursen

• Usta Kampanyacı
    • bloğum
Son anda katılayım dedim, şartları yerine getirdim, yorumları kapamışsın Nurşen, yorum yapamıyorum :-\

canım bekledım aksamdan bu yana baktım kımse katılmıyo yaptım bıle ceılısı ben  :-\