ne duruyorsunu doktora götürün şansamı bırakacaksınız
geçmş olsun. bir zararı olacağını ben de düşünmüyorum çünkü annelere sezaryenden çıkınca daha bebek yeni doğduğu halde peşpeşe en çok içirilen ilaçtır parol. gene de yoğurt yedir istersen, bilmem bir yararı olur mu
Yok bişey olmaz cnm merak etme tabi 1 tane içtiyse eğer emin olmadığına göre dr götürmen en iyisi, ama bi zararı olsaydı 1 saate belli olurdu zaten...
yakınımda yok malesef dolmuşa binebilmek içn 15 dk yürüyeceğim dolmuşla 15 dakika gidicem indikten sonra bi 15 dakika daha yürüyeceğim ya Nida şuan çok iyi hatta biraz önce elbise dolabımın çekmecesini üstünde zıplaya zıplaya kırdı ama yinede korkuyorum 1 saati geçti sanki içmiş olsa yada etkilenmiş olsa şimdiye gösterirdi etkisini gibime geliyo
Zehirlenmelerde İlkyardım
- Çocuk ilaç içerse, kusturmaya çalışın, yoğurt verin ve doktora götürün.
- Gazyağı içerse sakın kusturmayın, hemen doktora ulaştırın.
- Çamaşır suyu içen çocuğu sakın kusturmayın, asitli madde olduğu için gelirken iç organlarını yakar. Bolca sıvı yağ içirin ve doktora ulaştırın
doktora gidin tabi de bence de sakin olun hamilelikte içilen bir ilaç olması panik olmayı engelliyor biraz
yine de sözkonusu çocuğunuz olunca hep tedirginlik olur insanda haklısınız
yol gerçekten uzunmuş bir saati geçtiyse eşin gelmek üzeredir canım olmazsa onunla gidersin.
parol hafif bir ilaç bişey olmaz inşlh zaten zehirlenmelerde kendini belli ediyor Allah korusun evladını gözlemleyin
içiniz rahat etmiyorsa taksiyle gidin hemen bence
ne duruyorsunu doktora götürün şansamı bırakacaksınız
tabii ki şansa bırakmayacağım sadece eşim gelene kadar forumdan bilgi almak istedim ben tek gitsemde eşimide beklesem aynı saatte orda olabileceğim.. yoksa kızım var işin ucunda şansa bırakırmıyım ..