şimdi bir numara aradı açmaya fırsat kalmadan kapattı uzunda çalmadı hani çağrı gibi nette aradım technoface bilişim sistemleri diye bir sitenin numarası çıktı ne olduğunu anlamadım

aydınlatacak birisi varmı acaba
Technoface
Firmalara digital medya projeleri ve web uygulamaları geliştiren Technoface geliştirilen inovatif çözümler sayesinde verimli,etkin çalışmayı ve zaman, işgücü gibi maliyetlerin nasıl minimize edileceğini göstermektedir.
Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en hızlı ve kaliteli çözümü sunabilmek hizmet anlayışımızdır. Technoface bünyesindeki yaratıcı beyin takımı sektöründeki tüm yenilikleri ve teknolojik gelişmeleri yakından ve sürekli takip edip uygulayarak kendini hızlı şekilde geliştirmeyi sürdürmektedir.
Yazılım çözümleri olarak kuruma ve sisteme göre hazırlanan özel yazılımlarla tüm gereksinimleri eksiksiz karşılayan komple çözümlerin yanında paket çözümler de sunmaktayız . web çözümleri olarak web tabanlı yazılımlar ,web danışmanlık , kurumsal web tasarımları ve alış-veriş portalları geliştirmekteyiz.
Değerlerimiz: Müşteri memnuniyeti Fark yaratan ürünler Satış sonrası tam desek Kullanıcı dostu, verimliliği arttırıcı, hızlı ve kaliteli çözümler.
Technoface Ailesi
sitenin açıklamasında böyle bir yazı var o siteyle ilgili bir yarışmaya falan katılmış olabilir misiniz ?
sosyal medyayla ilgili bir şey .. ! ..
tt cocuk olabilir mi.......
tt cocuk olabilir mi....... 
yok canım onunla konuştum
peerless teşekkürler sosyal medyayla ilgili bişey vardı ama katılmadım son anda yollamaktan vazgeçtim o değildir sanırım...bidahada aramadılar zaten