MAGGI® İLE PİŞİRİLEN YEMEKLER COCA-COLA İLE İYİ GİDER!!!
Dünya’nın en büyük içecek firması olan Coca-Cola ile MAGGI®, Coke&Meal konseptinde bir araya geldi...
MAGGI ve Coca-Cola’nın bu yeni işbirliği, Ankara, Antalya ve İstanbul (Star City AVM) 5M Migros mağazalarında, 15- Kasım -15 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan ortak tadım aktiviteleri ile başladı. MAGGI®’nin marka sözcüsü Sahrap Soysal’ın da katılacağı aktivite tarihleri şu şekildedir;
26 Kasım: Ankara 5M
3- 4 Aralık: Star City 5M
10 Aralık: Antalya 5M
Sizler de belirtilen noktalardaki mutfaklarımızı ziyaret edip birbirinden lezzetli ürünlerimizi tadabilirsiniz...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
İzmir neden bu konularda çok geri göre üçüncü büyük il statüsündeyiz
Teşekkürler ama pek facebook twitter kampanyaları bölümüne açılacak kampanya değil gibi geldi.
Teşekkürler ama pek facebook twitter kampanyaları bölümüne açılacak kampanya değil gibi geldi.
Ondan bende şüphe ettim ama facebook da paylaşıyorlar tüm bilgilerini.O şehirlerde bulunan üyelerin haberi olsun işte
Ondan bende şüphe ettim ama facebook da paylaşıyorlar tüm bilgilerini.O şehirlerde bulunan üyelerin haberi olsun işte 
Eline sağlık internet kampanyaları vs daha iyi gider diye düşündüm.
Genelde facebook twitter da yarışma yapan kampanyalar oluyor da.
Yine de ilgilenen olmuştur mutlaka.
aşevi gibi bişiy biraz zengini
fotonun güzelliğine bak,heryer kırmızı kasa kodu dolu
fotonun güzelliğine bak,heryer kırmızı kasa kodu dolu 
Onların hiçbirinde kod yok 330 Ml. Cam şişe yada 450 ml kapaklarında var

Öbür türlü olsa her gün bir sürü kod girerdim