En son 8900 yaptım cok zor 10000 yapmak helal olsun yapanlara 
8900 ü nasıl yaptınki bütün meyveleri toplasan bile 2000 den yukarı çıkmıyo hadi diğer aşamalardan da o kadar gelsin en fazl 4000-5000 olur diye düşünüyorum 8900 de olacak bi rakam değil sanki..
Kardeş ben meyveleri toplayarak 3000 e yakın yapıyorum ama o klavye tuşlarında takılıyorum o nedenle 5000 in yukarısını rahat yaparsın
meyvelerde benim 1500 civarı oluyo ama klavyede bassamda puan düşüyo hep ve en çok 3500 lerde kalıyorum peki oyunun süresi belli toplamda 2,30 dk. yı geçmiyo sıralamadakiler nasıl 22 dk da bitiriyo birde en hızlı seviyede mi oynuyosun..
bence yanda yazan sn değil saat
00:00de kaydetmiş
yada 22:23te kaydetmiş demek ben öyle anladım
yoksa o kadar dk oıyun sürmüyor zaten yinede emin değilim ama saatte gibi geldi bana
hile oldugu besbelli zaten.
yanda yazan saat arkadaşlarr süre değill
hep aynı isimler üst sıralarda ya.. bu böyle gelmiş böyle gidiyo nedense kimse bişey yapamıyo ya da yapmıyo.. anlamadım gitti :S
Ya sitelerde dönen hılelere yapacak bır seyımız yok mu
Ya sitelerde dönen hılelere yapacak bır seyımız yok mu 
Tabiki var.. Öncelikle ajansa mail atıcaz bu sekilde yarişmalari hep aynı kişilerin kazandiğini ve sizler hala hilecilere kazandırmak için yeni kampanyalar yapiyorsunuz gibisinden...Tabiki bu konuyu reklamını yapması için tonla para ödeyen firmayada bildiriceğimizi ayrıyeten ileticez..
Şikayet var vs gibi sitelerde ve ayrıca ana firmayada oyunu değil ajansı şikayete dicez ki bir daha bu tarz olaylarla karşılaşma ihtimalimiz azalsın...
Yahu gidip ürünü alana bişey yok, elinde bilgisayar programı milletin hakkını yiyene hediye var... Tepki şart...
Yahu gidip ürünü alana bişey yok, elinde bilgisayar programı milletin hakkını yiyene hediye var... Tepki şart...
sonuna kadar haklıyız