aynı pc'den başkada veriliyorsa eşimin hesabında da verebilirim...
aynı pc'den başkada veriliyorsa eşimin hesabında da verebilirim...
evet verilebiliyor verirseniz güzel olur
rakamı en son 118 olarak bırakıyorum.çıkıyorum gece geleceğim 12 den sonra felan

geldiğimde rakam 130 olsa keşke 1 mucize olsa
ilk 10 olmak birşey kazandırmıyor ki bu yarışmada
Yarışma TEKNOSA jürisi tarafından ‘en iyi tribün sloganı’ seçilmesi üzerine kurulu olup, jürinin 15.11.2011 tarihinde uygulamada yer alan sloganlar arasından ‘en iyi’ seçimiyle sonuçlanır.
ilk 10 olmak birşey kazandırmıyor ki bu yarışmada
Yarışma TEKNOSA jürisi tarafından ‘en iyi tribün sloganı’ seçilmesi üzerine kurulu olup, jürinin 15.11.2011 tarihinde uygulamada yer alan sloganlar arasından ‘en iyi’ seçimiyle sonuçlanır.
orası öylede ilk 10 harici tribünleri görüyormusun ? hayır.uygulama şeffaf değil çünkü.ilk 10 haricindekiler gösterilmediği için bu tedbiri almakta ilk 10 da olmakta yani göz ününde bulunmakta yarar var.
en son oy 126 olarak uykuya yatmaya gidiyorum oy verenlere teşekkürler
yarın son gün.ne kadar tribüne kişi eklenirse o akdar iyi ilk 10 da olmak için.sadece 1 koltuk fazlasıyla ilk 10 dayız.bunu korumak lazım. sabah uyandığımda rakamı en azından 130 görsem güzel olur

uyanınca gene rakam arttırma çalışmalarına başlarım

hepinize iyi geceler
133 oy ile 8.sıraya yerleştik bunu korumamız lazım. bu gece bitiyor saat 12 de. ne kadar çok katılırsak o kadar iyi.çünkü alttakilerle aramızda sadece 5 oy kadar fark var. teşeşkürler katılanlara
150 yapabilirsek yerimiz garanti olur diye düşünüyorum
tebrikler eyefive tüm forum arkandayız ! ..