Gönderen Konu: Uzaya Yolculuk Başlıyor  (Okunma sayısı 894 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nermdil

• Usta Kampanyacı
  • İbrahim
Uzaya Yolculuk Başlıyor
« : 09 Kasım 2011, 14:01:29 »
Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezinde kurulacak uzay çadırında 3 boyutlu yapılacak olan gösteriler, ziyaretçilerin Evrendeki Vahalar ve Kara Delikler Konusunda detaylı bilgiye sahip olmalarını sağlayacak. Kubbe şeklinde hazırlanan uzay çadırı içinde 360 derecede 3 boyutlu görüntü yansıtarak evrendeki yerimizi, Samanyolunu ve diğer gök cisimlerini aynı anda büyük bir topluluğa gösterebilen uzay çadırı eğitim ve eğlenceyi bir arada sunacak. Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezi her yaş gurubundan öğrencilerin eğitim-öğretim programında yer alan konularla örtüşen çoklu senaryolara sahip, görsellik kazandırılmış uzay çadırı, eğlenerek öğrenme imkanı sağlayacak.

Öğrencilerin bilim ve uzay konusunda yapılan çalışmalara ilgisini artıracak olan uzay çadırı, NASA ve dünyanın büyük bilim merkezleri tarafından hazırlanmış gösteriler sunarken öğrencilerin bilimsel düşünme, araştırma ve keşfetme becerisini geliştirecek.
Birçok ülkede bilim müzeleri ve merkezlerinde yaygın olarak kullanılan uzay çadırı, 16-20 Kasım tarihlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz olarak izleyiciyle buluşurken eğitim ve eğlencenin tadını Atlantis Alışveriş ve Eğlence Merkezine gelen ziyaretçilerine yaşatacak.
bizi bilmeyen ne bilsin
bilenlere selam olsun.

Çevrimdışı ecstasy

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Uzaya Yolculuk Başlıyor
« Yanıtla #1 : 10 Kasım 2011, 10:45:14 »
düşünce güzel her zaman ele geçecek bir fırsat değil kaçırmayın derim:D

Çevrimdışı sakaryazede

• Usta Kampanyacı
  • BAY İSTATİSTİK
Ynt: Uzaya Yolculuk Başlıyor
« Yanıtla #2 : 13 Kasım 2011, 12:46:11 »
bursada görmüştüm sanıyorum, çok rağbet yoktu. ufak bir konteynır ama küçüklerin evreni anlaması için güzel birşey
Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olma.