Kuki Cookie diyor ki: Tatlı yemek insanı yatıştırır,kurabiye ise şımartır"Bu mesajı rt eden ya da bizi takip eden 100.kişiye sürpriz hediye!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
mesaj gelmiş twitterdan
kuki_cookie uses TrueTwit validation service. To validate click here: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
he ya ben nasıl yapcaz anlamadım bunu
bende anlamadım ve güvenilirmi acaba anlamadım
bende anlamadım ve güvenilirmi acaba anlamadım 
Merhaba arkadaşlar;
Kuki Cookie'nin sahibi Beyhan Topaloğlu'dur ve başka fake hesaplardan gelen bilgilere itibar etmeyiniz.
Kuki Cookie by Beyhan Topaloğlu (tarafından)yapılan kampanyalar sadece bize ait olup,aynı ismi almış olan isimler ilgili mercilerce incelenip yasal işlemlere maruz kalacaklardır.Kuki Cookie'nin ismi sadece Beyhan Topaloğlu'na aittir..
Resmi web sitemizi inceleyebilirsiniz.
Her türlü sorularınız için sayfamızın iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirsiniz.
Şu anda facebook ta devam eden yarışmamız ise Kasım ayı sonuna kadar devam etmekte olup gerçeklik payı %100'dür.
İlginize teşekkür ederiz.
Beyhan Topaloğlu
bilgi için teşekkür ederiz
Bu tweet bana da geldi, peki nedir bu? "kuki_cookie uses TrueTwit validation service. To validate click here: Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin"
Merhaba Reyhane Hn,
Twitter da genele atılan bir mesajdır...Yani Kuki Cookie TrueTwit (twit doğrulama) i kullanıyor.Doğrulamak için burayı tıklayın anlamındadır.
Truetwit spamlari engellemek ve fake hesaplardan korunmak adına kullanılan bir uygulamadır.Google dan araştırabilirsiniz.
Kısacası herhangi bir sorun teşkil etmiyor.
Sevgiler..
Beyhan Topaloğlu
Sirinem83 100.takipçimiz!Tebrikler Sirinem83:) Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresi ile irtibata geçmenizi rica ederiz.Sevgiler