Gönderen Konu: Âlâ Dergi  (Okunma sayısı 968 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı balpötüşü

• Usta Kampanyacı
  • İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR!!!
Âlâ Dergi
« : 22 Kasım 2011, 15:11:07 »
Her gün bir sayfa üyesine 1 Yıl Âlâ Dergi Aboneliği Hediye! Nasıl mı?

- Âlâ okuyorum!
- Âlâ alıyorum!
- Âlâ diyorum!
- Âlâ istiyorum!
çünkü;

şeklinde başlayan cümlelerden birinin devamını bu paylaşımın altına yorum olarak yaz! En çok beğenilen yorumun sahibi ol ücretsiz abonelik hediyen hemen başlasın!

Yarışma Kuralları:
1. Günün herhangi bir saatinde "Âlâ okuyorum çünkü" ibaresini gördüğünde altına yorum yazabilirsin.
2. Her günün yarışması ayrıca değerlendirilir. Her akşam saat 00:00'da o günün kazananı açıklanır.
3. Yorum yazmakta sınır yoktur. Her günün yarışması için birden fazla yorum yazabilirsin. Aynı kişinin yalnızca tek bir yorumunun aldığı beğeni esas alınacaktır.
4. Gece 00:00 itibariyle en çok beğeni alan sayfa üyesinin ücretsiz hediye aboneliği hemen başlayacaktır.
5. Bu başlığın altına yazılan yarışma dışı tartışma odaklı yorumlar silinir.
6. Her gün yalnızca bu başlığın altına yazılan yorumlardaki beğeniler kabul edilecektir.
7. 00:00'da kazananın açıklanması ile o günün yarışması tamamlanır.
8. Daha önce abonelik kazananlar ikinci kez abonelik kazanamazlar.Yorumunuzun aldığı beğeniler bir sonraki güne devredilmez.
9. Kazanan kişinin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 'a adres ve iletişim bilgilerini mail olarak yazması gerekmektedir. Mail başlığında (mail konusu) Âlâ okuyorum çünkü ibaresi olmalıdır.
10. Yarışma aksi belirtilmediği sürece hergün yapılacaktır.
11. Aynı günün kazananı belirlendikten sonra yapılan yorumlar yarışma dışıdır. Bir sonraki günün yarışmasına yorum yazabilirsiniz.

Âlâ okuyorum, çünkü ... (22 Kasım 2011 Salı başladı)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Senin dünyaya bakan pencerelerin kirli ise,benim çiçeklerim sana çamur görünür..!!

Çevrimdışı erkan42

• Usta Kampanyacı
Ynt: Âlâ Dergi
« Yanıtla #1 : 23 Kasım 2011, 17:12:29 »
verecekleri  bir  dergi   amma yoru  varya 

Çevrimdışı aralkoçu

• Usta Kampanyacı
Ynt: Âlâ Dergi
« Yanıtla #2 : 23 Kasım 2011, 17:14:48 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
verecekleri  bir  dergi   amma yoru  varya 
Haklısınız