Sorduğumuz soruya doğru cevap veren ilk 17 kişi Versace for H&M koleksiyonuna sahip olma şansını yakalayacak. Hemen tıklayın.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Versace for H&M koleksiyonunun tanıtım partisine katılma imkanınız devam ediyor! İlk soruyu kaçırdıysanız şansınızı ikinci soruda denemeyi ihmal etmeyin. Sorduğumuz soruya doğru cevap veren ilk 17 kişi arasında olun ve davetiye kazanın!
davetiyeymiş,katılıp gerçekten gidecek olanları engellemeym
evet bende sonrada farkettm koleksiyonu verckeler sandm
Tanıtım partisine katılmak için davetiye kazandığınızda bu partide koleksiyondan parçalar seçebileceksiniz.
demiş
Tanıtım partisine katılmak için davetiye kazandığınızda bu partide koleksiyondan parçalar seçebileceksiniz.
demiş
partiye gidemeyenler netten seçebilirmi acaba
Arkadaslar sadece parti bileti ve %20 inidirm veriyor.
Ana Sayfa | Alışveriş | Elle Seçti
H&M'de alışveriş partisi
Versace for H&M koleksiyonuna ilk siz sahip olun!
Versace for H&M koleksiyonuna herkesten önce sahip olmak ister misiniz? ELLE, Versace for H&M koleksiyonunun tanıtımı için H&M'le ortaklaşa düzenlediği partiye 51 takipçisini de davet ediyor. Siz de bu geceye dahil olmak istiyorsanız 2-3-4 Kasım tarihlerinde sitemiz üzerinden sorulan sorulara doğru cevap veren ilk 17 kişi arasında olmanız gerekiyor. Gerçekleştireceğimiz ön alışveriş partisinde H&M ürünleri %20 indirimli olarak satışa sunuluyor.