Gönderen Konu: NIVEA Mega Kutu  (Okunma sayısı 21898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Ynt: NIVEA Mega Kutu
« Yanıtla #90 : 26 Kasım 2011, 21:47:29 »
Benim için farketmez... Zaten en çok tahmin yapıp krem kazananlardan olamayacağım için:)

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 26 Kasım 2011, 21:51:24 »
Aynı durumdayım 16 tahminle sondan birinci olurum :) yaptığım tahmnilerinde tutma ihtimalini pek düşünmüyorum çünkü ilk tahmnilerim uçuktu sonra 5 haneli denilldi. Umarım buralardan birilerine nasip olur büyük ödül.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #92 : 26 Kasım 2011, 23:22:26 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Arkadaşlar herkes faydalansın çok önemli mi 5 tahmin hakkı ben yazıyorum : 487452  Umarım birileri doğru tahmin yapar herkese bol şanslar.
Arkadaşım hatırlasam bende yazıcam zaten niye söylemiyim öyle bir söylemişssin ki çok mu önemli ki filan sanki biliyoruzda bildiğimiz halde vermiyormuşuz gibi.

Çevrimdışı alpi4242

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 26 Kasım 2011, 23:43:50 »
38 tahmin yaptım bende

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 27 Kasım 2011, 00:40:33 »
5000 tlde iddalıyım  ;D umarım kazanırım ne diyim hesap yaptım sürekli umarım tutar
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 27 Kasım 2011, 02:14:33 »
Arkadaşlar herkes faydalansın çok önemli mi 5 tahmin hakkı ben yazıyorum : 487452  Umarım birileri doğru tahmin yapar herkese bol şanslar.
Arkadaşım hatırlasam bende yazıcam zaten niye söylemiyim öyle bir söylemişssin ki çok mu önemli ki filan sanki biliyoruzda bildiğimiz halde vermiyormuşuz gibi.
Ben onu kastetmedim zaten ö.m ile gönderme olayı için söylemiştim. Sonuçta ö.m hakkı kıstılı herkese atabilme imkanım yok. Yanlış anlamayın sizi kastmemiştim.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 27 Kasım 2011, 12:44:38 »
5000 tlde iddalıyım  ;D umarım kazanırım ne diyim hesap yaptım sürekli umarım tutar

benim de eşim canım aldı eline hesap makinesini kağıdı kalemi başladı hesap yapmaya,ben değil ama o çok iddialı :)  hayır bi de sanki gitti gördü kutuyu,kafasına göre bunun çapı şudur boyu budur diye farazi hesaplar yaptı  :D bana hediye kutusu çıksa yeter  ;D
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 27 Kasım 2011, 12:53:10 »

benim de eşim canım aldı eline hesap makinesini kağıdı kalemi başladı hesap yapmaya,ben değil ama o çok iddialı :)  hayır bi de sanki gitti gördü kutuyu,kafasına göre bunun çapı şudur boyu budur diye farazi hesaplar yaptı  :D bana hediye kutusu çıksa yeter  ;D

senin eşine değilde abine çıkar gene  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı ilkemmm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 27 Kasım 2011, 12:54:55 »

senin eşine değilde abine çıkar gene  ;D

hahhaa vallahi olabilir :) naptınız geldimi led.tvniz :)
izgim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 27 Kasım 2011, 12:58:03 »
@ilkemmm çokta 23 ünde gitti babam aldı  ;D resim çekileceklerini tahmin ettim çıkmak istemedim basına babamı yolladım  ;D kampanyalarda görünmek iyi değil kısmetin kapanır  ;D
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM