Sevgili Anneler, yeni bir fotoğraf yarışmasına daha katılmak ister misiniz? Doktoramcam Facebook sayfasında düzenlenen yarışmaya katılmak çok kolay. Katılım için yapmanız gerekenler: 1.Çocuğunuzun 2 adet fotografı
2.Adı –Soyadı-Yaşı
3.Sizin Adınız-Soyadınız-Telefon numaranız ile birlikte kampanya@doktor amcam.com Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin ‘a mail atmanız yeterli.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Doktor Amcam Prens ve Prenseslerini Seçiyor !!!! Katılım için yapmanız gerekenle...r: 1.Çocuğunuzun 2 adet fotografı
2.Adı –Soyadı-Yaşı
3.Sizin Adınız-Soyadınız-Telefon numaranız ile birlikte kampanya@doktor amcam.com Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
beğenili olup olmadığını sordum.. beğenili ise katılmam ama beğenili değilse katılıcam..
arkadaslar herkes facebookta yorum kısmına yazsın beğenili oylamalı olmasını iptal etsinler kendiler seçsinler.. ben çocuğumu halk oylamasına sunmak istemem herkesin çocugu kendine güzel jüri seçsin o ayrı. beğenili olursa kimlerin kazanacağı belli..ben sadece laylaşirin için isterim ileride güzel bir anı kalsın bir projede yer alsın diye...
Kampanya devam etmektedir arkadaşlar son gün 11 Kasım Çarşamba Katılmayı Unutmayın
facebook.com/doktoramcam
1. Resimler belirli yaş gruplarına ayrılacaktır.
2.Her yaş grubundan 3 çocuga ödül verilecektir.
3.Verilecek olan bu hediyelerin, 1 tanesi bizim tarafımızdan belirlenecek çocuğa, diğer 2 tanesi sizlerin oyları ile seçilen çocuklara verilecektir.
4. Ayrıca her yaş grubundan dereceye giren 3 çocuk "Layla Şirin" ajanstan fotograf çektirme hakkına sahip olacaktır.
Doktor Amcam Prens ve Prenseslerini Seçiyor !!!! Katılım için yapmanız gerekenler: 1.Çocuğunuzun 2 adet fotografı 2.Adı –Soyadı-Yaşı 3.Sizin Adınız-Soyadınız-Telefon numaranız ile birlikte kampanya@doktor amcam.com veya Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
11 kasım saat 23:59'a kadar fotoğraf gönderebilirsiniz