bende bilmiyordum bazen boş bulunup sakızları yere atardım. geçenlerde bir doğa sitesini takip edip okurken öğrendimki,yere attığımız sakızlar kuş ölümlerinin 1 numaralı sebebiymiş. kuşlar onu yiyip boğazına takılıp nefessizlikten ölüyormuş. lütfen bunu unutmayalım aklımıza gelsin yere atmayalım çiğnediğimiz sakızları.
aa enteresann geldi
hiç sakız çiğnemem ama uyaralım çevremizdekileri!
sakız çiğneyince kendimi kaybedip patronumun yanında bile pat pat patlatınca

bir daha dışarıda dahi çiğnemedim

ama yere atma konusunda çevreci bir insan olduğum için çöp dahi atmam.... hakka riayet eden bir insan kimsenin hakına girmemek adına böyle birşeyi yapmaz.. uyarı içinde teşekkürler
çevreyi kirletmemek adına atmıyorduk ama öğrendiğimiz iyi oldu..
denize atılan poşet, ambalaj atıkları da martıların ölümüne sebep oluyor arkadaşlar..
benım en buyuk dertlerımden bırı atılan sakızlar...arabanın lastıge yapısır ,yok ayagıma yapısır...yere asla atmam ben cıgnedıgımı...ama cok cekerım mılletın sayesınde...haaa unutmadan sakın sakızları yutmayın...hammaddesını dusunup yutmayın :=)
ilk kez duyuyorum bende bildiğim iyi oldu bende kızımda cok cıgneriz ben cope atarım ama bazen kızım buldugu heryere atar yere atınca almıyordum ama bundan sonra özellikle yerden alırım attıgı sakızı kötü bi durum tsk konu için
Normalde de yapmam ama bunu okuduktan sonra yapana da engel olurum.