Gönderen Konu: SARAR GİYİMİN YAPTIĞI  (Okunma sayısı 1089 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
SARAR GİYİMİN YAPTIĞI
« : 01 Kasım 2011, 17:14:21 »

sarar' a yazdığım şikayet'

SARAR'dan aldığım pantolonumu diz kapaklarındaki renk atması nedeniyle kontrole yolladım. ürün kontrolden geldi ve cevaba inanamayacaksınız . şu yazıyordu üründen kaynaklı bir hata yoktur. TERDEKİ ASİTTEN kaynaklanmıştır değişimi olmayacaktır. bu nedir ya koskoca SARAR ozaman ürünün yanına satarken birde not ekleyin terleyen vatandaşlarımız lütfen SARAR almayın diye. bu nasıl bir olaydır hala anlayamadım.ürünü tekrar yolladım tekrar incelensin diye. bumudur müşteri memnuniyeti TERLİYORSUN BİZİ KULLANMA .Kusura bakmayın ama güvenilir bir markasınız ürünün arkasında durursunuz diye alıyoruz markanızı. bu kıyafetim br takım elbise pantolonu kullanamayacaksam ceketi ben ne yapayım. umarım kısa sürede dönüş yaparsınız...

bu da müşteri hizmetleri konuşmam

müşteri hizm aradım dedimki ürünlerinizin garantisine şukadar ph değeri üzerinde terleyenler için uygun değildir yazın . bayan bana dediki dünyanın hiç bir yerinde böylr uygulama yok. bende dedimki terliyorsun ürünün rengini attırdın geri alamayız diyen bir firmada dünyanın hiç bir yerinde yok. şikayetimle ilgili dönüş istiyorum dedim. biz sadece şikayetleri alıyoruz ,böyle bir birim yok dedi bana . hayretler içindeyim. tebrikler SARAR

destek olmak isteyen yazabilirmi hatalarını kabul etmiyorlar

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Kare

• Usta Kampanyacı
  • و
Ynt: SARAR GİYİMİN YAPTIĞI
« Yanıtla #1 : 01 Kasım 2011, 17:18:01 »
töbe töbe insan dizinden terler mi ya
hayatta hep...
Kendi için istemediğini başkasına yapmadı
Küçük hataları görmezden geldi ama sabrı taştıysa tek seferde sildi
Lafa değil söyleyene baktı.

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Kasım 2011, 17:23:16 »
aynı şey eşimin başına geldi.Bir mont almıştık sarardan kuru temizlemede rengi attı.Bize sarardan söylenen ise kuru temizlemenin hatalı yaptığı oldu.Türkiyenin en ünlü bir kuru temizleme firması niye hatalı temizleme yapsın.Sarar kabul etmedi ürünü.Ama mont elimizde kaldı.Bende her yere yazdım.Kötü reklamlarını yaptım.
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
« Yanıtla #3 : 01 Kasım 2011, 17:29:27 »
ya ben böyle büyük firmalarla hep sorun yaşıyorum. lcw, defakto gibi firmalarda yeterki fişi olsun sormadan iade alıyorlar

adidas eşofman almıştım 1 ay bile giymeden tüylendi , baya bi uğraştım geri iade etmek için. tüketici hakem heyetine şikayet ettim şikayetim kabul oldu, ihtar yolladılar ve öyle aldım geri paramı.

defacto da bir gömleğim vardı 1.5 sene giydim ;D çokta seviyordum gömleği soldu diye götürdüm, incelemeye falan yollamadılar. hemen faturadaki fiyatı kadar başka bi kıyafet aldım. tek sordukları fatura 2 yıl içinde aldığını kanıtlaman yeterli.

Çevrimdışı orkide28

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 01 Kasım 2011, 17:31:55 »
Bende lcw den pantalon aldım.Dikiş kısmının yanından yırtıldı.Fatura sormadılar bile.Giysinin içinedki barkotla işlem yaptılar.
Gayret değil, Niyet önemli.