sarar' a yazdığım şikayet'
SARAR'dan aldığım pantolonumu diz kapaklarındaki renk atması nedeniyle kontrole yolladım. ürün kontrolden geldi ve cevaba inanamayacaksınız . şu yazıyordu üründen kaynaklı bir hata yoktur. TERDEKİ ASİTTEN kaynaklanmıştır değişimi olmayacaktır. bu nedir ya koskoca SARAR ozaman ürünün yanına satarken birde not ekleyin terleyen vatandaşlarımız lütfen SARAR almayın diye. bu nasıl bir olaydır hala anlayamadım.ürünü tekrar yolladım tekrar incelensin diye. bumudur müşteri memnuniyeti TERLİYORSUN BİZİ KULLANMA .Kusura bakmayın ama güvenilir bir markasınız ürünün arkasında durursunuz diye alıyoruz markanızı. bu kıyafetim br takım elbise pantolonu kullanamayacaksam ceketi ben ne yapayım. umarım kısa sürede dönüş yaparsınız...
bu da müşteri hizmetleri konuşmam
müşteri hizm aradım dedimki ürünlerinizin garantisine şukadar ph değeri üzerinde terleyenler için uygun değildir yazın . bayan bana dediki dünyanın hiç bir yerinde böylr uygulama yok. bende dedimki terliyorsun ürünün rengini attırdın geri alamayız diyen bir firmada dünyanın hiç bir yerinde yok. şikayetimle ilgili dönüş istiyorum dedim. biz sadece şikayetleri alıyoruz ,böyle bir birim yok dedi bana . hayretler içindeyim. tebrikler SARAR
destek olmak isteyen yazabilirmi hatalarını kabul etmiyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin