Gönderen Konu: 10 kişi 56 adet tablet bulaşık makinası deterjanı içeren kutu kazanacak son 3gün  (Okunma sayısı 4502 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bir önceki yarışmamızda kendine özel Pilav tarifini resmiyle birlikte bizimle paylaşan herkese deterjan hediye gönderiyorduk

- Bize (düz pirinç pilavı hariç) tarifini resmi ile birlikte yarışma koşullarımıza uygun şekilde mail atan herkese deterjanlarını kargoladık...

Eğer tarif yerine sadece pilavınızın ismini veya resimsiz veya pilav hariç bir tarif veya aynı mail adresi üzerinden bir kaç isim ile birlikte katılımlar gibi uygun olmayan çalışmalara gönderim gerçekleştirilmedi.

Lütfen arkadaşlar, yarışmalara katılırken yarışma içeriğini dikkatli okuyalım, yarışma tarihleri geçmeden katılım gerçekleştirelim... İlginiz için teşekkür ederiz.

Pazar günü bitecek olan yarışmamızın Pazartesi günü talihlileri duyurulacaktır. Herkese iyi şanslar...

hayır gönderilmedi yalan ! mailleri burada yayınlayacağım şimdi off sinir oldum bari yalan konuşulmasın ya yalan yok gönderilmedi kabune pilavı tarifii gönderdiğim gönderdiğim maillden bunların bana yazdığı maillere dair hedpi duruyor bunlar neyi ima etmeye çalışıyor anlamadım !ben tarifi gönderdim ve bana bişey gelmedi gelmezse gelmesin sorun değil ama bari yalan söylemeyin !
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı ecrim

• Usta Kampanyacı
    • Womans in your town for night
bende nohutlu pilav tarifi yollamıştım resimli.bana da gelen bişey olmadı zaten cevap bile yazılmamıştı.irkaç kişiye gönderilmiştir gönderildiyse

Çevrimdışı okitya

• Usta Kampanyacı
Yarışmamızı Kazanan Kişiler;

Zeynep Efe
Lerzan Kara
Kübra Yazar
Fatma Kara Dedeler
Behiye Anay
Sibel Yağcı
Fevziye Çerkezoğlu
Funda Yılmaz
Demet Yalçınkaya
Sinem Ümit

Katılan herkese teşekkür ederiz...
Kazanan kişilerin adres bilgilerini Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
adresine mail olarak bekliyoruz.

Çevrimdışı esran

• Usta Kampanyacı
Tebrikler, umarım alabilirsiniz hediyelerinizi...
http:// birfarkyaratmak.blogspot.com

Çevrimdışı lerzankara

• Usta Kampanyacı
  • yakışıklı şanslarım
    • lerzankaradan
Tebrikler, umarım alabilirsiniz hediyelerinizi...
neden?daha önceki kazananlara yollamadılar mı?
kismet ettiyse Mevla el getirir yel getirir sel getirir. kismet etmediyse Mevla el götürür yel götürür sel götürür.

Çevrimdışı uydurbisey

• Deneyimli Kampanyacı
bana balık verme, balık tutmayı da öğretme. şöyle az kenara çekil, yeter. Hem nerden çıktı ki ben balık mı istedim senden?