0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüvenli gezinme desteklenmiyorBu uygulama henüz güvenli gezinmeyi (HTTPS) desteklemiyor. Daha Fazla Bilgi AlUygulamalar Panosuna git diye ibare çıkıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?güvenlik ayarlarından güvenli gezinmeyi kapat..
Güvenli gezinme desteklenmiyorBu uygulama henüz güvenli gezinmeyi (HTTPS) desteklemiyor. Daha Fazla Bilgi AlUygulamalar Panosuna git diye ibare çıkıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüvenli gezinme desteklenmiyorBu uygulama henüz güvenli gezinmeyi (HTTPS) desteklemiyor. Daha Fazla Bilgi AlUygulamalar Panosuna git diye ibare çıkıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?güvenlik ayarlarından güvenli gezinmeyi kapat..nasıl kapatacağım hesap ayarlarından mı gizlilik ayarlarından mı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGüvenli gezinme desteklenmiyorBu uygulama henüz güvenli gezinmeyi (HTTPS) desteklemiyor. Daha Fazla Bilgi AlUygulamalar Panosuna git diye ibare çıkıyor. Bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz?güvenlik ayarlarından güvenli gezinmeyi kapat..nasıl kapatacağım hesap ayarlarından mı gizlilik ayarlarından mıhesap ayarlarına gir sağ taraftan "güvenlik" seç ordan kapat..