Gönderen Konu: Belki ihtiyacı olan birileri vardır  (Okunma sayısı 1062 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Belki ihtiyacı olan birileri vardır
« : 01 Kasım 2011, 12:24:08 »
forumları dolaşırken böyle bir konu buldum konuyu kesinlikle kampanya amaçlı açmadım

belki ihtiyacı olan birileri vardır.

sağ ayağı olmayan ve 38 numara ayakkabı giyen engelli bir bayan kardeşimizi bulursak botları verebiliriz

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

merhaba,
Değişik denebilecek bir sıkıntım var, bir senedir yapabileceklerimi araştırıyorum fakat hiçbir sonuç elde edemedim. Yardım edebilirseniz sevinirim.
Olay şöyle, geçen sene ağustos ayında eşimle Amerika'dan 38 numara bayan bot aldık, bir ay sonra Türkiye'ye döndüğümüzde yerleştirmek için botları kutusundan çıkarttığımda teslimat sırasında bir karışıklık yaptıklarını ve botların ikisinin de sol ayak olduğunu farkettik. O saatten sonra yapabilecek birşeyimiz yoktu çünkü üstünden bir ay geçmişti. Sonra oturup düşündük belki sağ ayağı olmayan ve 38 numara ayakkabı giyen engelli bir bayan kardeşimizi bulursak botları verebiliriz diye karar verdik fakat tahmin edersiniz ki bu öyle aramakla bulunmuyor. Engelli kardeşlerimiz ile ilgili çalışmalar yaptığınız için belki bizi bir şekilde birilerine yada bir yerlere yönlendirebileceğinizi düşündük. En azından bize böyle bir kardeşimizi nasıl bulabileceğimiz hakkında yardım edebilirseniz sevinirim.

Şimdiden teşekkürler. İyi çalışmalar,
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin