Gönderen Konu: lipton ice tea  (Okunma sayısı 17223 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
Ynt: lipton ice tea
« Yanıtla #90 : 30 Aralık 2011, 17:08:20 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Mehmet" doğru cevabını bize göndererek Burger King’den King Chicken Menü kazanan üyelerimiz Selim Celil Güney, Yakup Kenan Kefeli, Aynur Akdemir, Selma Onart ve Melek Yılmaz'ı kutlarız. Yeni anketimiz pazartesi, kazandıran yeni sorumuz ise salı günü sayfamızda.

çok ayıp ama ya  mehmet yazmadım çoçuğun dedesı yazdım :) olmamış demekkı

kazanamnlara tebrık

Çevrimdışı Nax

• Usta Kampanyacı
  • Şanssızadam.
« Yanıtla #91 : 30 Aralık 2011, 17:21:35 »
Dün burger kinge gittim muğlada menümü almaya adamlar vermediler menüyü bizde geçmiyor dediler burası franchise mışda tab gıdanın değilmiş filan dedi.Rezil oldum orda küplere bindim halbuki kuponun arkasında tüm burger king restorantları yazıyor.
Altta kalır mıyım hiç dün şikayet ettim bir güzel saydırdım.Az önce aradılar :D K.bakmayın işte yanlışlık olmuş biz oraya da gereken fırçayı attık menünüzü evinize gönderiyoruz dediler :D :D çok güldüm ya :D

edit: Şimdi geldi arabayla müdür getirdi :D
« Son Düzenleme: 30 Aralık 2011, 18:17:09 Gönderen: Nax »

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 02 Ocak 2012, 12:13:52 »
bugün yok mu
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #93 : 02 Ocak 2012, 12:20:34 »
yarın var ;)
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı SEMRAA

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #94 : 02 Ocak 2012, 14:28:08 »
öptürseydin elini :)

Benim de Pendik de içecek dahil değil dediler  ben de kuzu gibi içeceği ödeyecektim sonra tekrar sordu dahil çıktı chinken wings ..doymadım zaten ekmek bile yoktu :)

Dün burger kinge gittim muğlada menümü almaya adamlar vermediler menüyü bizde geçmiyor dediler burası franchise mışda tab gıdanın değilmiş filan dedi.Rezil oldum orda küplere bindim halbuki kuponun arkasında tüm burger king restorantları yazıyor.
Altta kalır mıyım hiç dün şikayet ettim bir güzel saydırdım.Az önce aradılar :D K.bakmayın işte yanlışlık olmuş biz oraya da gereken fırçayı attık menünüzü evinize gönderiyoruz dediler :D :D çok güldüm ya :D

edit: Şimdi geldi arabayla müdür getirdi :D

Çevrimdışı aylean

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 03 Ocak 2012, 12:12:57 »
yeni soruyu kopyalar mısınız
Kül kadar etkisi olmayan insanların,kendisini ateş sanması ne garip...

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 03 Ocak 2012, 12:16:16 »
Scarlett Johansson "Iron Man 2" adlı filmde hangi karakteri canlandırmıştır? Doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderen 2., 32, 72., 102., ve 202. takipçimiz Burger King’den King Chicken Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)

Cevap: Kara Dul
« Son Düzenleme: 03 Ocak 2012, 12:20:49 Gönderen: hera »

Çevrimdışı kkurucay

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 03 Ocak 2012, 12:31:57 »
tşk cevep içinn

Çevrimdışı kitapkolik

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 03 Ocak 2012, 16:51:29 »
Lipton Ice Tea
‎"Black Widow(Kara Dul), Natalie Rushman, Natasha Romanoff" doğru cevaplarından birini bize göndererek Burger King’den King Chicken Menü kazanan üyelerimiz; Serap Uçukoğlu, Özgür Şaşı, Hilal Güvercin, Ömer Konukman ve Ayfer Tatlı'yı kutlarız :) Yeni anketimiz perşembe, kazandıran yeni sorumuz ise cuma günü sayfamızda olacak. Takipte kalın :)

yaşasın ben de kazanmışım  :) tebrikler

Çevrimdışı alchar06

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 06 Ocak 2012, 13:38:27 »
Şu an gösterimde olan "Görevimiz Tehlike 4" adlı sinema filminin yönetmeni kimdir? Doğru cevabı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin adresine gönderen 3., 33, 73., 103., ve 203. takipçimiz Burger King’den King Chicken Menü kazanıyor :) Lütfen mailinizde iletişim adresinizi ve telefon numaranızı belirtmeyi UNUTMAYIN. Kazananlar 17.00'de sayfamızda. Takipte kalın. :)

cevap:brad bird