Gönderen Konu: İşitme Cihazı  (Okunma sayısı 3010 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
Ynt: İşitme Cihazı
« Yanıtla #10 : 28 Ekim 2011, 21:45:18 »
ayrıca yanlış hatırlamıyorsam color otelin o tarafa doğru ücretsiz işitme testi yapan yerlerde var yada color otelin tam tersi istikametine doğru yani çapa tarafına doğru
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 28 Ekim 2011, 21:47:40 »
ayrıca yanlış hatırlamıyorsam color otelin o tarafa doğru ücretsiz işitme testi yapan yerlerde var yada color otelin tam tersi istikametine doğru yani çapa tarafına doğru
babanem 87 yaşında oraya gidemez arabaylada olsa gidemiyor çok uzağa  :-\

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 28 Ekim 2011, 21:56:04 »
canım oradada birkaç yer dolaşmadan sakın alma mesela bana gümüş nitrat kalemi almıştı eşim piyasa fiyatına saydılar.özel mesaj attım sana

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 28 Ekim 2011, 21:57:57 »
canım oradada birkaç yer dolaşmadan sakın alma mesela bana gümüş nitrat kalemi almıştı eşim piyasa fiyatına saydılar.özel mesaj attım sana
teşekkür ederim okudum mesajı dediğinizi yapacağım birçok yeri dolaşmadan almam

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 28 Ekim 2011, 22:31:26 »
65-70 liraya işitme cihazı bulamazsınız.öyle cihaz varsa piyasada çakma ve hiç bir performans vermeyen cihazlardır.bozulur hemen.devletin yazdığı en ucuz cihaz bile bunlardan iyidir.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #15 : 28 Ekim 2011, 22:34:40 »
65-70 liraya işitme cihazı bulamazsınız.öyle cihaz varsa piyasada çakma ve hiç bir performans vermeyen cihazlardır.bozulur hemen.devletin yazdığı en ucuz cihaz bile bunlardan iyidir.
dediğiniz doğru bu iş hanına gidip bakacağım orada uygun bir fiyata inş bir cihaz bulabiliriz

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 28 Ekim 2011, 22:37:48 »
dediğiniz doğru bu iş hanına gidip bakacağım orada uygun bir fiyata inş bir cihaz bulabiliriz

işitme cihazında en lider marka widex tir. phonak,simens bunlarda kalitelidir bunların dışındakileri önermem ama o fiyata bunlar zaten bulunmaz.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı cilekrecelii

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 28 Ekim 2011, 22:42:14 »
evet biliyorum araştırmasını yapmıştım ama sorun alabileceğim güvenilir bir yerdi sanırım bu iş hanını atlamışsız saolsun belki orada bize taksitlendirme gibi seçenekler sunalarda dediğiniz markaları alabilriz

Çevrimdışı Ahmar

• Usta Kampanyacı
  • SAÜ
« Yanıtla #18 : 29 Ekim 2011, 01:27:28 »
sirkecide bir yer vardı biz dedeme ordan almıştık pillerinide ordan temin ediyorduk şuan ismini unuttum yarın anneme sorup yazarım markasını falan blmiyorum ama 150-12 sene fln kullandı
sirkeci  Doğubank'tan almışız bilgin olsn :)
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2011, 12:44:56 Gönderen: Ahmar »
Twitter: @zalimstalker instagram : @ukalamukalaa

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 29 Ekim 2011, 12:15:08 »
canım eşime sordum hanın içerisinde işitme cihazı satan yer hiç görmediğini söyledi ama o karagül iş merkezi caddesinde bir sürü satan yer varmış yani hanın içinde değil hem işitme testi yapıp hemde satış yapıyorlarmış.yusufpaşadan gelip haseki durağında indiğinde tam oradada var.