0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bende kazandım iletişimden aradım geri döndüler 5 damacana 19 lt su kazandınız dediler su almak istediğinizde bize haber verirseniz bulunduğunuz ilden yönlendirme yapalım dediler
Yasin Karataş KARAMANŞerefnur Altınova KOCAELİGülay Cemek ESKİŞEHİRSelin Sezer İSTANBULEsra Kuzucu ANKARAGonca Uzun TRABZONGönül Kekeç TRABZONFatma Palabıyık ERZURUMEsra Özcan İSTANBULAyhan Arslan ANKARAMeliha Aydın TEKİRDAĞUğur Pehlivan ERZURUMMehtap Fındık KONYAYavuz Cevval TEKİRDAĞGülümser Demirtaş ANKARAHande Yılmaz ÇANAKKALEEmel Aydın BURSAÖzlem Şahin VANAhmet Cemek ESKİŞEHİRCanan Günaslan GAZİANTEPS.Canan Öztürk ANKARAHakkı Topskal KARABÜKAli Körüm İZMİRFatma Kutluyuva MANİSASevgi Altılar BİTLİSSevgi Koçvatansever KOCAELİFatma Özdemir ZONGULDAKZeynep Nalbant İSTANBULSibel Altun KAYSERİNihal Özecan İSTANBULOzlem Tunc İSTANBULTülay Günay ANTALYAGülşah Arslan KONYANeşe Özkal İSTANBULGamze Akıncıoğlu İSTANBULEmel Çiftçi ADANATuğçe Yurtcan İSTANBULErsin Aytan ERZURUMSebahattin Dinç BOLUNil Yetişirbuğrul İSTANBULMustafa Kamer KİLİSMeryem Feyiz İSTANBULHazar Işıkdağ KARABÜKNursel Yalçın İSTANBULBora Erimler İÇELFatma Güngör BALIKESİRYasemin Karataş ANKARAHatice Karademir İÇELSeçil Yapgu KOCAELİM.Faruk Eskin ANTALYAkazanmışım bende ilk kez tebrikler herkese
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYasin Karataş KARAMANŞerefnur Altınova KOCAELİGülay Cemek ESKİŞEHİRSelin Sezer İSTANBULEsra Kuzucu ANKARAGonca Uzun TRABZONGönül Kekeç TRABZONFatma Palabıyık ERZURUMEsra Özcan İSTANBULAyhan Arslan ANKARAMeliha Aydın TEKİRDAĞUğur Pehlivan ERZURUMMehtap Fındık KONYAYavuz Cevval TEKİRDAĞGülümser Demirtaş ANKARAHande Yılmaz ÇANAKKALEEmel Aydın BURSAÖzlem Şahin VANAhmet Cemek ESKİŞEHİRCanan Günaslan GAZİANTEPS.Canan Öztürk ANKARAHakkı Topskal KARABÜKAli Körüm İZMİRFatma Kutluyuva MANİSASevgi Altılar BİTLİSSevgi Koçvatansever KOCAELİFatma Özdemir ZONGULDAKZeynep Nalbant İSTANBULSibel Altun KAYSERİNihal Özecan İSTANBULOzlem Tunc İSTANBULTülay Günay ANTALYAGülşah Arslan KONYANeşe Özkal İSTANBULGamze Akıncıoğlu İSTANBULEmel Çiftçi ADANATuğçe Yurtcan İSTANBULErsin Aytan ERZURUMSebahattin Dinç BOLUNil Yetişirbuğrul İSTANBULMustafa Kamer KİLİSMeryem Feyiz İSTANBULHazar Işıkdağ KARABÜKNursel Yalçın İSTANBULBora Erimler İÇELFatma Güngör BALIKESİRYasemin Karataş ANKARAHatice Karademir İÇELSeçil Yapgu KOCAELİM.Faruk Eskin ANTALYAkazanmışım bende ilk kez tebrikler herkese ben de kazanmışım yeni gördüm ama hediyem gelmedi=(o liste yanlışmış,o zaman teselli diye arayanlara gönderdiler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYasin Karataş KARAMANŞerefnur Altınova KOCAELİGülay Cemek ESKİŞEHİRSelin Sezer İSTANBULEsra Kuzucu ANKARAGonca Uzun TRABZONGönül Kekeç TRABZONFatma Palabıyık ERZURUMEsra Özcan İSTANBULAyhan Arslan ANKARAMeliha Aydın TEKİRDAĞUğur Pehlivan ERZURUMMehtap Fındık KONYAYavuz Cevval TEKİRDAĞGülümser Demirtaş ANKARAHande Yılmaz ÇANAKKALEEmel Aydın BURSAÖzlem Şahin VANAhmet Cemek ESKİŞEHİRCanan Günaslan GAZİANTEPS.Canan Öztürk ANKARAHakkı Topskal KARABÜKAli Körüm İZMİRFatma Kutluyuva MANİSASevgi Altılar BİTLİSSevgi Koçvatansever KOCAELİFatma Özdemir ZONGULDAKZeynep Nalbant İSTANBULSibel Altun KAYSERİNihal Özecan İSTANBULOzlem Tunc İSTANBULTülay Günay ANTALYAGülşah Arslan KONYANeşe Özkal İSTANBULGamze Akıncıoğlu İSTANBULEmel Çiftçi ADANATuğçe Yurtcan İSTANBULErsin Aytan ERZURUMSebahattin Dinç BOLUNil Yetişirbuğrul İSTANBULMustafa Kamer KİLİSMeryem Feyiz İSTANBULHazar Işıkdağ KARABÜKNursel Yalçın İSTANBULBora Erimler İÇELFatma Güngör BALIKESİRYasemin Karataş ANKARAHatice Karademir İÇELSeçil Yapgu KOCAELİM.Faruk Eskin ANTALYAkazanmışım bende ilk kez tebrikler herkese ben de kazanmışım yeni gördüm ama hediyem gelmedi=(