Gönderen Konu: Emotion Duyguların Dünyası  (Okunma sayısı 8635 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sevgi128

• Usta Kampanyacı
hayal gücüm geniş değil.Yazacak bir şey bulamıyorum.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
hayal gücüm geniş değil.Yazacak bir şey bulamıyorum.

bende çok zorlanıyorum sorma :)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı izole

• Acemi Kampanyacı
  • **
başvurular hala devam ediyordu. ne zaman sonuçlanacak acaba?

Çevrimdışı Beyondparadise

• Global Moderator
  • Hero Member
Sitede ne zaman açıklanacağına dair bi bilgi yok
« Son Düzenleme: 16 Mayıs 2009, 15:17:13 Gönderen: beyondparadise »

Çevrimdışı songulguncelik

• Yeni Kampanyacı
  • *
teşekkürler muku

eşim ve kendi adıma katıldım. kazanırsam sevinirm

Çevrimdışı yesim016

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • emre'm
bende katıldım bakalım hayırlısı

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
konuya link eklemek yasak sevgili jade . bunun için kampanya destek bölümümüz var .
ltf moderatöre danışınız.  :) :) ;) ;)
HeDoNisT !!

Çevrimdışı harajuku

• Acemi Kampanyacı
  • **
ben de katıldım. Umarım bu da sonuçsuz yarışmlardan olmaz. kıllanıyorum ben çekilişin nasıl yapılacağı tarihi falan yazmayınca  :D
ben de baya bir döktürdüm notalarını falan da yazdım ama hadi bakalım hayırlısı  :)

Çevrimdışı harajuku

• Acemi Kampanyacı
  • **
ayrıca arkadaşlar ben parfümlerle zaten yakinen ilgilendiğim için zorluk çekmedim. Ama çok bilgisi olmayanlara koku grupları hakkında bilgi verebilirim buna dayanarak da bir parfüm oluşturabilirsiniz ;) umarım işinize yarar

1.aquatic ve citrusy kokular: bu kokular genelde yazlık fresh kokulardır, deniz, su ve turunçgil  kokuları da denebilir, şişeleri genelde şeffaf ya da mavi renktedir.Genelde  notaları yasemin, portakal çiçeği, orkide, zambak, su,çim, mandalina, bergamut, paçuli ve deridir.

2. Floral kokular:şişeleri genelde açık pembe ya da eflatundur  bu kokular da çiçek kokularıdır notaları genelde  gül , ylang ylang ,lavanta, beyaz çiçekler,iris, menenekşe, beyaz zambaktır.

3. Oryantal kokukar: şişeleri genelde kırmızı, kahverengi ya da siyah gibi koyu renklerdir. Baharatlı ve ağır kokulardır.Genelde notaları vanilya, badem, misk ve çiçekle ve baharatlardır.

4. şipre  ve odunsu kokular: bu kokular genelde otsu ve sofistike  kokulardır ambalajları genelde yeşil ve yeşilimsi sarıdır, meşe , paçuli, çim, tahta, misk,  gibi kokular kullanılırır

5.Meyve kokuları. Meyve kokuları genelde gençler içindir notaları elma, şeftali, kavun, gül, frambuaz, vişne, kiraz, hanımeli gibi notalardır. şişeleri karışık renklidir pembe- sarı-mavi- yeşil bir arada gibi.

6-Şekerli kokular. Şişeleri genelde çok koyu pembedir. notalrı, çikolata, tiramisu, amber, sandal ağacı, karamel, pamuk şeker, vanilyadır.

Çevrimdışı banban

• Usta Kampanyacı
süper olmuş bilgiler için sağol.. :D
HeDoNisT !!