Gönderen Konu: Axe ile numaralar aksın  (Okunma sayısı 57851 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı denizkızı35

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Axe ile numaralar aksın
« Yanıtla #170 : 08 Mayıs 2009, 13:29:52 »
haklısın hızlı ve yavaş bilgisayar çok fark ediyor peki senin silinen puanların için mail atmadınmı sana neden sildiklerini ve puanını neden kabul etmediklerinin açıklamasını yapmadılarmı ayrıca şu an seni listede göremiyorum hep listede vardın

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #171 : 08 Mayıs 2009, 13:30:24 »
arkadaşlar nasıl hızlı yapıldığı ile ilgili özel mesajlar da alıyorum. tüm kızların açılmasını beklemicaksiniz. sadece kafanızda sıralamayı takip edeceksiniz. bir yandan da işaretlemeyi yapacaksınız. zaten fotoğraflara alışınca cevapları otomatik veriyorsunuz. her fotoğrafın sorusu aynı sadece isim değişiyor. eğer bilgisayar yavaş ise dört tanesinin ismini aklımda tutuyorum. ilk ikisini hızlı bir şekilde cevapladıktan sonra sıradaki ikisini aklıma yazıyorum. bu şekilde gidiyor. eğer hızlı bilgisayarda oynuyorsanız. ilk ikisini aklımda tutuyorum. sonra 1 tane işaretledikten sonra diğer açılanları ikişer ikişer aklıma alıyorum. her zaman iyi yapılacak diye bir olay da yok. bazen karışık ezberliyorum sonlara doğru silinme şekline göre işaretliyorum. ama yapılmaz filan demeyin gelim evinizde yapayım isterseniz :)
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #172 : 08 Mayıs 2009, 13:35:34 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
haklısın hızlı ve yavaş bilgisayar çok fark ediyor peki senin silinen puanların için mail atmadınmı sana neden sildiklerini ve puanını neden kabul etmediklerinin açıklamasını yapmadılarmı ayrıca şu an seni listede göremiyorum hep listede vardın

Walla defalarca mail attım ama kuralları okuyunca anlıyorsun. Üye olurken kliklediğiniz şeyleri okuyunca anlarsınız. adamlara dedim hatta bakın şu puanı aldım şu anda ilk 10 dayım ama 500 puan daha eklenince 1. olcam sorun olmaz di mi dedim. kullanıcınızla ilgili bir sorun yok dediler. 500 ü ekledim silindi direk. bence pazarlama psikolojisi bu üst sınır koyuyorlar ve silinenlerin yerine yenisi geliyor muhakkak ve ellerindeki mail adresi sayısı artıyor. isim ve telefon sayıları da cabası.

bu arada şu an ilk 6 dayım merak etme ama temkinli gidiyorum bu sefer.
Hayat bir bisiklete binmek gibidir. Pedalı çevirmeye devam ettiğiniz müddetçe düşmezsiniz.
Claude Pepper

Çevrimdışı denizkızı35

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #173 : 08 Mayıs 2009, 13:47:36 »
bol şanslar

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #174 : 08 Mayıs 2009, 19:42:42 »
durum ne gıcık bir hal aldı. ben de 10.680 yapacağım ama silinir diye korkumdan yapamıyorum. Anlaşılmıyor ki adamların tutumu.
Claude Pepper

Çevrimdışı brcnhr

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #175 : 08 Mayıs 2009, 22:32:11 »
bende şahsen çok şaşırdım artık bu sitenin ne yaptığına ,ama dun gece 10640 yaptım ve hala duruyor rekorum,
umarım hakkıyla rekor kıranları listeden silmezler...

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #176 : 09 Mayıs 2009, 00:32:24 »
bu ne ya korkudan gıdım gıdım arttırabiliyoruz. bi bıraksalar neler yapacam :) 1 dakika 9 saniyede bitirdim bugün ilk defa başka bir hesapla. kendimi geliştirmek için başka hesap kullanıyorum var mı böyle bişey. neyseki +500 puanı yok onun yoksa silecekler onu da malum 10.760 puan sırıtacak.
Claude Pepper

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #177 : 09 Mayıs 2009, 00:39:13 »
bu ne ya korkudan gıdım gıdım arttırabiliyoruz. bi bıraksalar neler yapacam :) 1 dakika 9 saniyede bitirdim bugün ilk defa başka bir hesapla. kendimi geliştirmek için başka hesap kullanıyorum var mı böyle bişey. neyseki +500 puanı yok onun yoksa silecekler onu da malum 10.760 puan sırıtacak.

1 dakika 9 saniyede bitirip nasıl 10.760 yapıyorsun ? 69 saniye demek 690 puan düşük demektir. 10.000 puanı bile geçemez demektir. :)
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı Archancan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #178 : 09 Mayıs 2009, 00:49:06 »
hesaplamayı anlamamışsın sanırım
6 bölüm var ve 0 saniyede bitirdiğini düşünürsen 6000 puan alırsın
69 saniyede bitirirsen 5310 puan alırsın
33 kız var her biri doğru sıra ve cevapladığında 150 puandan 33x1150=4950 puan yapar
4950 + 5310 = 10.260 yapar  +500 davetten alırsan 10.760 yapar ;)
Claude Pepper

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #179 : 09 Mayıs 2009, 00:55:35 »
hesaplamayı anlamamışsın sanırım
6 bölüm var ve 0 saniyede bitirdiğini düşünürsen 6000 puan alırsın
69 saniyede bitirirsen 5310 puan alırsın
33 kız var her biri doğru sıra ve cevapladığında 150 puandan 33x1150=4950 puan yapar
4950 + 5310 = 10.260 yapar  +500 davetten alırsan 10.760 yapar ;)

Birşeyi unutuyorsun sanırım her kızın ismini bildiğindede puan kazanıyorsun  ;)
Pexu tart Prod.