benım de hedıyecıbaba papucdeposu firmalar bellı zaten herkes aynı ısımlerı yazıyor.
sayfa linki neydi hepimiz yazalım
bu konuyu şimdi gördüm inanılmaz sinirlerim bozuldu

pınarın bunlarıyazdığından bile haberim yok ve ben ilk günden beri bu firmayla cebelleşiyorum ilk olarak benle kampanya yaptığı için anlatana kadar canım çıktı sonra hediyenizi çıkardım kazananla paylaşırsınız dedi ve üründen çıt çıkmadı hatta cevap bile vermedi
son olrakda buna benze bi maille
Verdiginiz isimlerin bazilari sitemizin yonetim panelindeki uye kayitlarinda gozukmuyor.
İslerimiz hem yogundu.
Sizden baska sizin gibi bekleyen baska Bekleyen bir blogger var.<Kazanan ismi>
Siz ilk blogger diniz.
Digeri ikinci.
3. Blogger olmayacak kesinlikle.
Baska kampanyalara da katilmayacagim. Memnun kalmadim.vede bende haklı olarak peşine düştüm tehditimdebende sizinle çalışmaktan memnun kalmadım dememdi ki
bu her nekadar tehditse ...
utanmadan hediyemizistiyormuşum elbette sorucam ve elbette emeğimin karşılığını alcam

zaten son mailden sonrada cevap vermedim üstüne düşmedim
bu şekilde bikaç firma daha oldu pabuç deposu binbir uydurmayla aynı şekilde iptal etti kampanyayı o kadar emek veriyoruz elbette peşine düşücez katılımcılar güvenmez demişim haksızmıyım şimdi kim alışveriş yapar üye olur bu firmaya hanginiz arkadaşlar
pınar bu mailleri aynen tekrar yolluyorum firmaya çok rencide oldum hediyesini istiyor tehdit ediyor vs. demesine
keşke sende benim kampanya sonucumu bekleyip öyle yapsaydın
sende mağdur olmazdın en azından
Nilgüncüm ben bu siteye aylar önce yazmıştım ve bana geri döndüler kampanya başlatmam için kampanyayı başlattığım zaman seninde kampanya yaptığını gördüm ki zaten bizler birbirlerimizden görüp teklif yolluyoruz normalde firmalara bekliyelim gibi bişey yapalım diyemeyizki.ama pişman oldum yaptığıma zaten zamanım boşa gitti uğraşılarım boşa gitti sürekli oylayaıp durdu yok kimse üye olmamış gibisinden laflarla böyleleri yüzünden bir ara bloğu kampanya yapmayı bırakmıştım şimdi bile tereddüt ediyorum firmalara kampanya teklifi götürmeye