Gönderen Konu: 7.90 kargo ücretiyle kuranı kerim hediye  (Okunma sayısı 1863 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
7.90 kargo ücretiyle kuranı kerim hediye
« : 23 Ekim 2011, 16:07:44 »
Yeni Kampanya Başladı! Kuran-ı Kerim okuyamayan kalmasın..! Herkese renkli, Elma...lılı Hamdi Yazır mealli Kur'an-ı Kerim ücretsiz hediye.. ( 0216 318 11 11 ) numarasını arayarak yada bu linke tıklayıp başvuru formuna iletişim bilgilerinizi bırakarak başvurabilirsiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Tükenmeden Alın!

Not: 5 ile 10 TL arası kargo ücreti haricinde hiç bir ücret kesinlikle talep edilmemektedir. İstanbul içerisinden dileyenler kargo ücreti vermeden bizzat gidip elden de teslim
Hayat kısa...gez toz eğlen umursamadan... Mutlu ol 😁

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
Ynt: 7.90 kargo ücretiyle kuranı kerim hediye
« Yanıtla #1 : 23 Ekim 2011, 16:08:31 »
ben başvurdum geri dönüş yapılcak dendi

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #2 : 23 Ekim 2011, 16:10:46 »
Geçen sene başında bu şekilde bir yeri aradım.Sadece kargo vardi.Bedava olcak derken toplamda 60 lira gibi bir fiyat ödemiştim 6 tane almıştım.Buraya kadar her şey normal helali hoş olsun.
  Yahu bir insan 2 haftada bir aranıp saatlerce sömürü yapılarak aranırmı.En son not düşürttüm aramayın kötü konuşcam diye..Bir süredir aramıyorlar ..
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı cadisila

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 23 Ekim 2011, 16:16:14 »
başka ücret talep edilmeyecektir demişler ve hatta istanbulda olanlar kargo ücretine gerek kalmadan gelip alabişrler demişler inş güveniliridr